News

Atacuri dure la adresa Ecorec, compania care operează groapa de gunoi Glina! „Încearcă mistificarea realității”

18.05.2021 | 13:53
Atacuri dure la adresa Ecorec compania care opereaza groapa de gunoi Glina Incearca mistificarea realitatii
Cei care operează groapa de gunoi Glina sunt acuzați în termeni duri de localnici. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Atacuri dure la adresa Ecorec, compania care operează groapa de gunoi Glina după ce aceștia au luat poziție față de materialul FANATIK în care se spunea despre morbiditatea crescută cu 50% a oamenilor din zonă.

Site-ul nostru a scris AICI despre replica Ecorec, una care contrazicea acuzele localnicilor. De altfel, oamenii s-au plâns de nereguli mari.

ADVERTISEMENT

Aceștia au transmis că se moare pe capete și că mai multe studii de specialitate făcute asupra sănătății populației care trăiește în zona limitrofă a gropii de gunoi Glina au scos la iveală detalii crunte

Atacuri dure la adresa Ecorec, compania care operează groapa de gunoi din Glina!

„Așa cum este cunoscut atât în România, în Uniunea Europeană și în alte țări civilizate, de peste 20 ani populația din jurul gropii de gunoi Glina este contaminată forțat cu substanțe periculoase provenite din gunoaie.

ADVERTISEMENT

Iar solul aerul și apa sunt poluate ireversibil de către un grup de interese format din oameni de afaceri controversați amestecați cu politicieni corupți care au făcut afaceri ilegale cu prețul sănătății populației.

Dezvăluirile din articolul publicat de Fanatik și evidențierea mortalității crescute cu peste 50% la populația din zonele limitrofe gropii de gunoi Glina au dus la o mobilizare importantă a societății civile cât și la descoperirea presiunilor de ultimă oră asupra autorităților făcute de grupul de interese aflat în spatele bombei ecologice de la Glina pentru redeschiderea focarului de infecție.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile din articol au dus și la un drept la replica mincinos din partea Ecorec care nu recunoaște datele oficiale deținute de autorități privind creșterea mortalității la populația din jurul gropii de gunoi Glina și încearcă mistificarea acestei realități.

Transmitem pentru clarificare extras din comunicatul autorităților privind mortalitatea crescută la populația din jurul depozitului de deșeuri Glina aflat în localitatea Popeşti Leordeni, Șoseaua de Centură nr. 2, Judetul Ilfov.

ADVERTISEMENT

Cine sunt oamenii care apără Ecorec

Grupul de interese din spatele gropii de gunoi Glina a dovedit în cursul timpului specializarea în falsificarea informațiilor făcută fără succes și în acest drept la replică în care afișează date și tabele ireale, inexistente la autorități privind mortalitatea populației în scopul de a nu ieși în evidență procentul de peste 50% mortalitate cauzată de acest grup de interese care se autointitulează “companie de prestigiu”.

Grupul de interese din spatele periculoasei gropi de gunoi Glina folosește ca intermediari în presiunile făcute la autorități publice și justiție un personaj controversat și dubios.

Pe Veronica Dobozi, fost magistrat exclus din magistratura ca urmare a amenințărilor cu moartea adresate unei colege. 

Populația din Popești-Leordeni, Glina, Cățelu, Berceni și din cartierele bucureștene limitrofe nu mai dorește să suporte contaminarea permanentă cu substanțe periculoase și cianuri provenite de la groapa de gunoi Glina și este dispusă sa lupte permanent contra grupului de interese și a oamenilor politici corupți care vor sa redeschidă focarul de infecție închis cu mulți ani în urmă”, notează Asociația Europeană pentru Dezvoltare Ecodurabilă.

ADVERTISEMENT