Fotbal international

Atalanta, echipa spectacol din Serie A! Trupa lui Gasperini, al treilea meci în care marchează șapte goluri în acest sezon. VIDEO

01.03.2020 | 18:34
Atalanta echipa spectacol din Serie A Trupa lui Gasperini al treilea meci in care marcheaza sapte goluri in acest sezon VIDEO
ADVERTISEMENT

Atalanta s-a impus cu scorul de 7-2 pe terenul lui Lecce și a ajuns la al treilea meci din actualul sezon din Serie A în care marchează șapte goluri într-o partidă.

Golurile formației lui Gian Piero Gasperini au fost marcate de Donati (AG- 17), Ilicic (47), Zapata (22, 54, 62), Muriel (87) și Malinovsky (90+2).

ADVERTISEMENT

Atalanta, echipa spectacol din Serie A

Atalanta continuă să facă spectacol în Serie A, iar în momentul de față, formația din Bergamo are cele mai multe goluri înscrise în Serie A (70), deși se află doar pe locul patru în campionat.

Elevii lui Gian Piero Gasperini au făcut mai multe meciuri mari în actualul sezon atât în campionat, cât și în Champions League. În grupele Ligii Campionilor, Atalanta începuse slab competiția, iar în primele patru meciuri avea doar un punct, însă au reușit să obțină calificarea în „optimi”, după două victorii în ultimele două partide.

ADVERTISEMENT

Ajunsă în premieră în „optimile” Champions League, Atalanta a reușit să o învingă cu 4-1 pe Valencia în prima manșă și este aproape de a se califica în „sferturi”.

Meciurile spectaculoase făcute de Atalanta în acest sezon:

  • Sassuolo – Atalanta 1-4 
  • Atalanta – Udinese 7-1
  • Atalanta – AC Milan 5-0
  • Atalanta – Parma 5-0
  • Torino – Atalanta 0-7
  • Atalanta – Valencia 4-1
  • Lecce – Atalanta 2-7
ADVERTISEMENT

Meciurile Atalantei produc absenţe în şcoli

Partidele Atalantei au devenit atât de importante şi atrag la fiecare meci din ce în ce mai mulţi fani de toate vârstele, încât mulţi copii au ajuns să fie învoiţi de părinţi pentru a nu merge la şcoală, cu scopul de a fi prezenţi pe stadion, alături de elevii lui Gasperini care scriu istorie în acest sezon.

Unul dintre părinți a făcut o cerere școlii unde învață băiatul său, pentru a anunța absențele de miercuri: „Vă informez că, în această după-amiază, Edoardo va absenta de la ore din motive istorice și culturale.

ADVERTISEMENT

Va merge împreună cu tatăl său pentru a scrie o pagină de istorie a orașului Bergamo”.

  • 297.600.000 de euro este valoarea lotului Atalantei, conform transfermarkt.com