Sport

Atalanta i-a decis viitorul lui Valentin Mihăilă! Anunțul făcut de presa din Italia

Presa din Italia anunță că aventura lui Valentin Mihăilă la Atalanta s-a încheiat! Formația din Serie A nu plănuiește să-l transfere definitiv pe fotbalistul împrumutat de la Parma.
20.04.2022 | 14:58
Atalanta ia decis viitorul lui Valentin Mihaila Anuntul facut de presa din Italia
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă (22 de ani) a fost împrumutat de Atalanta, la începutul acestui an, de la Parma. Contractul de împrumut urmează să expire la finalul actualului sezon.

Atalanta nu vrea să-l cumpere pe Valentin Mihăilă

Presa din Italia a anunțat că evoluțiile lui Valentin Mihăilă nu i-au convins pe conducătorii de la Atalanta, astfel că internaționalul român va fi lăsat să revină la Parma din vară.

ADVERTISEMENT

„Prestațiile lui Mihăilă nu i-au convins pe conducătorii Atalantei, care nu îl vor transfera definitiv”, scriu jurnaliștii de la Sport Parma.

Valentin Mihăilă a jucat în șase partide pentru Atalanta, însă nu a reușit să înscrie niciun gol.

ADVERTISEMENT

În prezent, Atalanta se află pe locul 8 din Serie A, cu 51 de puncte obținute după 32 de meciuri jucate. Formația din Bergamo nu stă bine nici în competițiile europene, fiind eliminată de Leipzig din sferturile Europa League.

Tatăl lui Valentin Mihăilă: „Asta nu înseamnă că această tranzacție nu se poate finaliza!”

„Chiar acum sunt pe aeroport. Mă duc în Italia, la Valentin, ca să petrecem Paștele împreună.

ADVERTISEMENT

Legat de ce au scris jurnaliștii de acolo despre viitorul lui vă pot spune că nu am primit, cel puțin deocamdată, nicio informare potrivit căreia Vali ar trebui să se întoarcă la Parma.

E adevărat, e greu acum să mai prindă minutele stipulate în contract pentru ca Atalanta să fie obligată să-l cumpere la vară, însă asta nu înseamnă că această tranzacție nu se poate finaliza.

ADVERTISEMENT

În ciuda a tot ce s-a scris în ultima perioadă, Vali s-a adaptat la Atalanta.

E clar că a fost decizia antrenorului (n.r. – Gian Piero Gasperini) ca el să nu fie folosit. Asta a fost strategia lui, dar Vali e pregătit oricând să intre și să-și facă treaba. Nu e demoralizat, își așteaptă rândul și va încerca, oricând va fi folosit, să dea tot ce are mai bun.

Dacă decizia clubului va fi să se întoarcă însă la Parma, ne vom conforma și sper ca Vali să-și poată demonstra valoarea”, a spus Marian, tatăl lui Valentin Mihăilă, pentru Digi Sport, despre informația apărută în presa din Italia.

  • 6 milioane de euro este cota lui Valentin Mihăilă, conform transfermarkt.com
  • 101 minute a bifat Valentin Mihăilă în tricoul Atalantei
ADVERTISEMENT