Fotbal international

Atalanta-Juventus 3-0 în Cupa Italiei. Umilință totală pentru ”Bătrâna Doamnă”

30.01.2019 | 23:25
AtalantaJuventus 30 in Cupa Italiei Umilinta totala pentru Batrana Doamna

Meciul Atalanta – Juventus, din sferturile de finală ale Cupei Italiei, a adus una dintre cele mai mari suprize din ultima perioadă din fotbalul peninsular. Torinezii au fost de nerecunoscut și au pierdut cu un sec 3-0 în fața uneia dintre cele mai lăudate formații din Italia. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Final de meci – Atalanta s-a impus extrem de clar cu 3-0 prin golul lui Castagne și dubla lui Zapata. Torinezii câștigaseră ultimele patru ediții ale Cupei Italiei.

Min. 86 – Duvan Zapata înscrie din nou după o greșeală a lui De Sciglio.

Min. 39 – Zapata majorează avantajul gazdelor, iar antrenorul Max Allegri a fost eliminat pentru proteste.

Min. 37 – Castagne reușește să deschidă scorul după o greșeală a lui Joao Cancelo.

Min. 1 – A început meciul.


Atalanta – Juventus va fi al treilea sfert de finală în Cupa Italiei, după ce marți s-a jucat AC Milan – Napoli 2-0 prin dubla polonezului Piatek, iar miercuri, de la ora 19:15 s-a jucat Fiorentina – AS Roma. Ultimul meci din această fază va avea loc joi, 31 ianuarie, de la ora 22:00, la Milano, între Inter și Lazio. Toate partidele din Cupa Italiei au fost preluate în România de canalele Look Sport și Look Plus.

Atalanta – Juventus Live Stream Online pe Look Plus

Partida Atalanta – Juventus se joacă miercuri, 30 ianuarie, de la ora 21:45, pe stadionul Atleti Azzurri d’Italia din Bergamo în sferturile de finală ale Cupei Italiei. Jocul va fi televizat în direct pe postul Look Plus, în timp ce Look Sport va difuza de la ora 19:15 partida Fiorentina – AS Roma. Puteți însă fi la curent cu ceea se întâmplă în meciul de la Bergamo accesând FANATIK.RO, pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO.

Cristiano Ronaldo anunțat titular, după ce în campionat a fost rezervă la Bergamo

Jucătorii Atalantei sunt extrem de motivați și vor să fie primii care să aducă prima înfrângere pe plan intern pentru Juventus în acest sezon. Atacantul Papu Gomez a declarat că le-a scăpat victoria printre degete la meciul terminat egal în campionat, dar acum vor da totul pentru se califica în semifinale. Nici torinezii nu par a fi dezinteresați de competiție, deși sunt angrenați pe toate fronturile și antrenorul Massimiliano Allegri va trimite pe teren un unsprezece foarte puternic, din care nu va mai lipsi de această dată Cristiano Ronaldo.

Juventus l-a pierdut pentru câteva săptămâni pe unul dintre oamenii cheie din apărare, Leonardo Bonucci, accidentat în ultima etapă, la Roma, în victoria cu emoții reușită în fața lui Lazio. Bonucci și Mandzukic sunt mariii absenți, deși croatul se va afla pe bancă pentru prima dată de la accidentare. Iar ca decizii tehnice Alex Sandro și Pjanic sunt anunțați de presă tot ca rezerve. La casele de pariuri Juventus are 1,95 la victorie, egalul are 3,60, iar victoria bergamascilor cotă 4,60.

Atalanta - Juventus. În campionat Juve a scos cu greu un 2-2 la Bergamo. Cristiano Ronaldo (foto) a intrat și a egalat la 2-2
Atalanta – Juventus. În campionat Juve a scos cu greu un 2-2 la Bergamo. Cristiano Ronaldo (foto) a intrat și a egalat la 2-2