Fotbal international

Atalanta, primire de gală la revenirea în Italia după calificarea în optimile Champions League! ”Această noapte este de povestit nepoților”. VIDEO

12.12.2019 | 10:10
Atalanta, primire de gală la revenirea în Italia după calificarea în optimile Champions League! ”Această noapte este de povestit nepoților”. VIDEO
Jucătorii echipei Atalanta Bergamo au avut parte de o primire de gală la revenirea în Italia după calificarea în optimile de finală ale Champions League la debutul în această competiție
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei Atalanta Bergamo au avut parte de o primire de gală la revenirea în Italia după calificarea în optimile de finală ale Champions League la debutul în această competiție.

Atalanta, primire de gală la revenirea în Italia după calificarea în optimile Champions League

Formația lui Gian Piero Gasperini a realizat o performanță incredibilă reușind calificarea în optimile de finală ale Champions League, deși la jumătatea fazei grupelor nu avea niciun punct.

Atalanta a prin locul doi în grupă după ce a învins Șahtior Donețk în deplasare, scor 3-0, iar la revenirea din Italia a avut parte de o primire fastuoasă, la aeroport fiind prezenți peste 1.500 de suporteri.

ADVERTISEMENT

”Copilul nu va merge mâne la școală”

”Într-o zi, această noapte o ve povesti nepoților”, a fost fraza serii pe care un fan al bergamascilor i-o spunea fiului său de 10 ani în timp ce îi aștepta pe favoriți la aeroport, undeva în jurul orei 3 dimineața.

Întrebat de reporterul Gazzettei dello Sport dacă puștiul nu trebuie să meargă la școală a doua zi, tatăl entuziast a răspuns ferm: ”Pentru o zi poate lipsi. Îl voi lăsa să doarmă până tărziu, voi vorbi cu mama sa despre asta. Vă dați seama? Suntem în optimile Champions League”.

ADVERTISEMENT

Gasperini, magicianul din Bergamo

Fanii și-au așteptat favoriții la aeroport cu steaguri, fulare, fumigene, cântece și multă cafea. Jucătorii au fost aclamați la scenă deschisă de suporteri, dar cel mai adulat personaj a fost fără îndoială tehnicianul Gian Piero Gasperini, considerat un adevărat magician la Bergamo.

După ce și-au salutat fanii, jucătorii au mers la baza de pregătire unde au fost așteptați cu o sticlă uriașă de șampanie pentru a sărbători calificarea istorică în optimile Champions League.

ADVERTISEMENT

Atalanta va fi în urna a doua la tragerea la sorți

Imediat după fluierul final al partidei cu Șahtior Donețk, fanii Atalantei au invadat străzile din Bergamo și au dat drumul petrecerii. Suporterii au cântat și au dansat în centrul orașului, în ciuda frigului apăsător.

Atalanta Bergamo a învins Șahtior Donețk, scor 3-0, în ultima etapă a fazei grupelor Champions League și s-a calificat în optimile de finală. Tragerea la sorți va avea loc luni, 16 decembrie, de la ora 13:00, iar italienii se vor afla în urna a doua.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri