Sport

Atanas Trică-Balaci nu crede că Universitatea Craiova are șanse la titlu în acest sezon:„Am fi nebuni să sperăm la așa ceva”

Atanas Trică-Balaci, nepotul lui Ilie Balaci, nu crede că Universitatea Craiova are șanse să o depășească pe CFR Cluj în clasamentul acestui sezon al Ligii 1.
09.03.2022 | 19:28
Atanas TricaBalaci nu crede ca Universitatea Craiova are sanse la titlu in acest sezonAm fi nebuni sa speram la asa ceva
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a terminat sezonul regulat pe poziția a treia a clasamentului Casei Pariurilor Liga 1, la 22 de puncte distanță de liderul campionatului, CFR Cluj, și 8 față de FCSB.

Atanas Trică-Balaci a vorbit despre șansele Universității Craiova în acest sezon:„Am fi nebuni să mai credem la titlu ”

Deși, echipa din Bănie are șanse matematice în lupta pentru titlu, speranțele oltenilor sunt distruse de forma bună a ardelenilor din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Formația din Gruia este neînvinsă în campionat de 18 etape și e liderul detașat al clasamentului. Trupa lui Dan Petrescu a terminat sezonul regulat cu 76 de puncte, cele mai multe obținute de o echipă în primele 30 de etape de la implementarea sistemului cu play-off și play-out.

Adus în acest an la prima echipă a Universității Craiova de către Laurențiu Reghecampf, Atanas Trică-Balaci a început să strângă meciuri în Casa Pariurilor Liga 1. Acesta a marcat primul gol în victoria cu Dinamo București, scor 6-1. De la prima sa apariție în campionat, nepotul lui Ilie Balaci a strâns trei partide în campionat.

ADVERTISEMENT

Tânărul atacantul are un potențial mare și este văzut drept unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai generației sale. Internaționalul de tineret al României a fost unul dintre jucătorii care a luat parte la acțiunea Universității Craiova de 8 martie, ziua internațională a femeii. La sfârșitul inițiativei acesta a vorbit despre perioada pe care o parcurge Știința și sansele la titlu.

„E o acțiune frumoasă, pe această cale vreau să le urez la mulți ani mamei, buniciile mele și suporterelor Științei. Șase victorii la rând, băieții au făcut un meci foarte bun ieri și am câștigat un meci foarte important împotriva unei echipe foarte bune”. a declarat Atanas Trică-Balaci.

ADVERTISEMENT

„Cupa României este primul obiectiv, însă stiți că la Craiova se dorește campionatul. Am fi nebuni să mai credem la titlu pentru că CFR are o distanță foarte mare, dar o să jucăm până la sfârșitul campionatului să câștigăm toate meciurile”. a declarat nepotul lui Ilie Balaci.

Atacantul oltenilor este mulțumit de parcursul său: „Eu zic că nu l-am dezamăgit”

Apărut foarte repede în peisajul primei echipe, Atanas Trică-Balaci a avut evoluții destul de convingătoare pentru vârsta sa. Chiar și așa, acesta nu se așteaptă să fie convocat la echipa națională a României sau la cea U21, condusă de Florin Bratu. Starul în devenire al Universității Craiova speră doar să își facă treaba la formația din Bănie și la echipa U18 a tricolorilor.

ADVERTISEMENT

„Am jucat destul de mult, sincer să fiu nu mă așteptam. Credeam că o sa fiu la echipa a doua și să îmi văd de treaba mea acolo. Îi mulțumesc domnului Reghecampf că mi-a dat această oportunitate și eu zic că nu l-am dezamăgit”. a spus jucătorul Universității Craiova.

„Pot spune că am avut și puțină șansă când am intrat, m-am plasat foarte bine la centrarea lui Gustavo și am înscris. Mă gândesc la echipa națională întotdeauna, dar nu la naționala mare sau U21. Vreau să îmi fac treaba treaba la echipa națională U18, acolo unde sunt convocat”. a declarat Atanas.

  • 17 are Atanas Trică-Balaci
  • 10.000 de euro este valoarea atacantului
  • 3 meciuri a jucat în Casa Pariurilor Liga 1
  • 1 gol a înscris la prima echipă a Universității Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Argeș: 3.20 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT