Sport

Atanas Trică, primul gol pe Ghencea pentru Steaua, chiar sub privirile mamei sale! Un junior de 16 ani a reușit un assist spectaculos. Video

Atanas Trică și-a trecut în cont prima reușită pentru Steaua pe arena din Ghencea, stabilind scorul final al întâlnirii câștigate de echipa sa cu 3-0 contra lui Minaur Baia Mare.
05.03.2023 | 15:05
Atanas Trica primul gol pe Ghencea pentru Steaua chiar sub privirile mamei sale Un junior de 16 ani a reusit un assist spectaculos Video
Atanas Trică, primul gol pe Ghencea pentru Steaua, sub ochii mamei sale. Foto: captură video
ADVERTISEMENT

Venit la începutul sezonului la CSA Steaua, sub formă de împrumut, de la Universitatea Craiova, Atanas Trică bifase 10 prezențe pentru „militari”, marcând un gol. Însă nu pe Ghencea. A spart însă gheața și la acest capitol în partida disputată sâmbătă, cu Minaur Baia Mare, câștigată de gazde cu un scor de forfait (3-0).

Atanas Trică, primul gol pentru Steaua în Ghencea după o fază demnă de jocurile PlayStation

CSA Steaua și-a respectat statutul de favorită contra lui Minaur Baia Mare. Însă, chiar dacă scorul final a fost 3-0, gazdele au reușit să scape de emoții doar spre final.

ADVERTISEMENT

Aceasta și pentru că oaspeții, clasați pe locul 18, și al căror obiectiv este evitarea retrogradării, au venit în București deciși să-și apere șansele cu ardoare. Și au luptat pentru fiecare balon.

Mădălin Mihăescu a deschis scorul pentru Steaua, în minutul 29. Nu au reușit însă să se desprindă în fața trupei antrenate de Mihai Iosif, fostul tehnician al Rapidului, decât în minutul 88.

ADVERTISEMENT

Atunci când reușita lui Adi Popa, care a finalizat după ce a scăpat sigur cu portarul, a decis definitiv soarta celor 3 puncte. Cu care CSA Steaua revine pe primul loc al ierarhiei.

Descătușați, în ultimul minut suplimentar (90+3), elevii lui Oprița aveau să facă 3-0 după o fază de PlayStation. Una în care assist-ul decisiv a venit de la un puști de 16 ani, David Matei, iar Atanas Trică a marcat în premieră pe Ghencea.

ADVERTISEMENT

Ștefan Pacionel a recepționat o minge lungă și i-a pasat lui Adi Popa, aflat la marginea careului. După un stop, acesta i-a transmis balonul, cu călcâiul, lui Matei.

Acesta a simulat că va șuta, iar apoi a pasat, printre doi adversari, la Atanas Trică, care era nemarcat la 11 metri. A urmat o preluare cu stângul, și un șut imparabil, cu dreptul, la colțul lung. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Imediat după gol, fiul lui Eugen Trică și al Lorenei Balaci, a sprintat către antrenorul Daniel Oprița. Și a celebrat reușita în brațele acestuia, sub ochii mamei, Lorena, și ai fratelui, Hristu.

 

 

ADVERTISEMENT