Sport

Atanas Trică și-a îndeplinit visul la Universitatea Craiova: „Cum a început și cum merge treaba”

Nepotul lui Ilie Balaci și-a îndeplinit visul la Universitatea Craiova. Atanas Trică a ajuns să fie coechipier cu idolul său.
27.06.2021 | 15:53
Atanas Trica sia indeplinit visul la Universitatea Craiova Cum a inceput si cum merge treaba
ADVERTISEMENT

Într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, nepotul lui Ilie Balaci, Atanas Trică, a dezvăluit faptul că visul său este să joace pentru Universitatea Craiova și să fie coleg cu Elvir Koljic, golgheterul mai mereu accidentat al Științei. Din fericire pentru „Ati”, destinul a făcut ca cei doi să fie colegi și să pună umărul la viitoarele performanțe ale „alb-albaștrilor”.

Din păcate pentru Craiova, trupa lui Marinos Ouzounidis nu a început foarte bine seria meciurilor amicale. Oltenii au pierdut, scor 0-2, în fața rușilor de la FC UFA. Evoluția nu a convins deloc, iar fanii au început deja „să se agite” înainte startul partidelor oficiale.

ADVERTISEMENT

Vis împlinit pentru nepotul lui Ilie Balaci la Universitatea Craiova. Atanas Trică a ajuns coechipier cu Elvir Koljic, fotbalistul pe care îl admira

FANATIK a anunțat în exclusivitate că nepotul lui Ilie Balaci, Atanas Trică, a semnat cu Universitatea Craiova în iarna anului în curs. Fotbalistul de 16 ani a debutat deja în Liga 1. Cu un numărul simbolic 88, tânărul a intrat în minutul 88 al ultimei partide oficiale a sezonului competițional, cu Academica Clinceni.

Marinos Ouzounidis a luat decizia de a-l lua pe Atanas Trică în cantonamentul din Austria. Pe poziția acestuia se mai află și Jovan Markovic, dar și Elvir Koljic, fotbalistul în care fanii Universității Craiova își pun mari speranțe. „Dragonul” este apt din punct de vedere medical și ar putea reprezenta soluția optimă pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Într-o imagine postată pe site-urile de socializare, Atanas Trică stă lângă Koljic, iar descrierea este sugestivă: „Cum a început. Cum merge treaba.” În fotografia alăturată putem observa o fotografie mai veche, pe vremea când „Ati” doar visa să poată când să împartă pasele la antrenament cu bosniacul Științei.

Atanas Trică
Postarea lui Atanas Trică de pe site-urile de socializare

„Îmi place foarte mult de Elvir Koljic, jucătorul Craiovei. Bineînțeles că îmi doresc să joc într-o zi la Universitatea Craiova. Acesta este visul meu, spunea Atanas Trică într-un interviu acordat pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Știința a început cu stângul în seria meciurilor amicale. Rușii au fost mai tari ca oltenii

Echipa din Bănie a disputat primul joc de verificare din Austria, însă rezultatul nu a fost deloc plăcut pentru „juveți”. Universitatea a cedat, scor 0-2, în fața formației FC UFA (Rusia). Evoluția „alb-albaștrilor” a fost una ștearsă, iar rezultatul final a arătat realitatea din teren.

La finalul meciului, brazilianul Gustavo a vorbit despre înfrângerea cu rușii: „Îmi era dor să joc din nou în alb-albastru. Sunt fericit că m-am întors și sper să pot să ajut foarte mult echipa. A trecut o săptămână în care am făcut antrenamente foarte grele, tari și este normal să se simtă puțină oboseală.

ADVERTISEMENT

Toată lumea a vrut să câștigăm acest meci amical, dar este important să ajungem la capacitate maximă atunci când începem campionatul, pentru Supercupă.

 Cu CFR Cluj, în Supercupă, pe 10 iulie, va fi un meci frumos, pentru că se întâlnesc două echipe bune. Acum suntem în pregătiri, dar în două săptămâni vom fi 100% și astfel o să putem să câștigăm. Sigur că se poate câștiga eventul, iar noi ne pregătim pentru asta.

Va fi un plus să avem și suporterii alături. Se știe că publicul craiovean este foarte cald, avem nevoie de suporteri și sunt fericit că ei se vor întoarce pe stadion”, a mai spus jucătorul Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 5,50. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT