Sport

Connor McGregor, ținta unui atentat!? Două bombe au fost lansate asupra pub-ului din Dublin ce aparține lupătorului UFC

Miercuri noaptea, pub-ul din Dublin al starului UFC Connor McGregor a fost victima unui atentat. Potrivit presei britanice, din fericire, nu au existat victime. Poliția a declanșat o anchetă.
13.01.2022 | 14:15
Connor McGregor tinta unui atentat Doua bombe au fost lansate asupra pubului din Dublin ce apartine lupatorului UFC
ADVERTISEMENT

Două bombe cu benzină au fost aruncate în pub-ul de 2 milioane de lire sterline din Dublin care aparține starului UFC Conor McGregor.

Poliția investighează atacul care a avut loc miercuri seara. Potrivit reprezentanților acesteia, asupra proprietății au fost lansate două bombe cu benzină. Alte două dispozitive explozive au fost găsite la fața locului.

ADVERTISEMENT

McGregor a plătit 2 milioane de lire sterline pentru pub-ul „Black Forge”

McGregor, care este din Dublin, a cumpărat pub-ul „Black Forge Inn.”, situat pe Drimnagh Road din Crumlin, în 2019. Aceasta după ce, un an înainte, de Crăciun, livrase aici propria sa marcă de whisky, Proper No Twelve.

O marcă devenită între timp extrem de valoroasă. Anul trecut a vândut pachetul majoritar de acțiuni pentru suma de 130 de milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT

De altfel, McGregor este cunoscut pentru afacerile bune pe care le face. Black Forge este al doilea pub pe care-l deține. Anterior achiziționase și The Marble Arch din Drimnagh.

Un loc devenit celebru în media după ce a atacat un bărbat aflat în locație. Și aceasta doar pentru că refuzase propunerea sa de a gusta din whisky-ul Proper No Twelve .

ADVERTISEMENT

Alături de pub-uri se laudă și cu alte afaceri. Precum un spray pentru recuperare după efort, Tidl, linia de fashion cu David August și aplicația de fitness „McGregor Fast”.

La „Black Forge”, care pare că i-a intrat la inimă, a investit enorm și după ce a achiziționat locația, pentru a o renova. De altfel, pub-ul este la acest moment unul dintre cele mai luxoase din Dublin.

ADVERTISEMENT

Poliția cere sprijinul celor care au frecventat zona în seara incidentului

Un purtător de cuvânt al forțelor de ordine precizează: ”Gardai investighează un incident de tentativă de avarie penală într-un sediu autorizat de pe Drimnagh Road, Crumlin, consemnat miercuri 12 ianuarie 2022.

Nu au fost aduse pagube incintei. Gardai face apel ca toate persoanele care au avut statut de martori la acest incident să ne contacteze pentru a oferi detalii”.

În plus, potrivit The Sun, polițiștii au cerut celor care dețin camere de supraveghere în zonă să ofere filmările din seara precedentă.

ADVERTISEMENT