ADVERTISEMENT
Carousel hot news

ÎNCĂ UN ATAC TERORIST în Spania: o maşină a intrat în mulţime. 5 suspecţi cu centuri explozive, ucişi

Un nou atac terorist a avut loc în Spania vineri dimineaţă (în jurul orei locale 01:00), într-o zonă turistică din oraşul Cambrils, aflat la 90 de kilometri de Barcelona. Şase persoane au...
Autor: Ionuţ Cataramă | 19.08.2017 | 00:05
ÎNCĂ UN ATAC TERORIST în Spania: o maşină a intrat în mulţime. 5 suspecţi cu centuri explozive, ucişi

Un nou atac terorist a avut loc în Spania vineri dimineaţă (în jurul orei locale 01:00), într-o zonă turistică din oraşul Cambrils, aflat la 90 de kilometri de Barcelona. Şase persoane au fost rănite după ce o maşină a intrat în mulţime. Poliţiştii au intervenit rapid şi au ucis patru dintre cei cei cinci ocupanţi ai maşinii. Un alt terorist a fost rănit, dar după ce a fost arestat, nu a mai rezistat din cauza rănilor şi a decedat la rândul său.

ADVERTISEMENT

Autoritatile au anunţat că suspecţii aveau asupra lor centuri explozive, dar se pare, după primele investigaţii, că acestea erau false. Între cetăţenii loviţi nu este nici un decedat, dar una dintre cele şase persoane rănite se află în stare gravă, iar alta în stare critică. Printre răniţi se află şi un poliţist, dar acesta a avut de suferit în timpul intervenţiei, conform unui anunţ făcut de poliţia catalană.

Atentat Cambrils. Şase răniţi

Atacul de la Cambrils vine la doar câteva ore după cel din Barcelona, unde 13 oameni au fost ucişi şi în jur de 100 au fost răniţi, după ce o dubă a intrat în mulţime pe celebra strada Las Ramblas. Mai mulţi suspecţi au fost arestaţi, însă şoferul furgonetei care a provocat atacul nu a fost încă prins. Printre răniţii de la Barcelona se află şi doi români, care sunt internaţi la spital, iar starea lor este bună.

ADVERTISEMENT

Statul Islamic a revendicat ambele atentate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!