Atentat cu toporul într-un tren din Bavaria. Un afgan de 17 ani a rănit 18 persoane. Agresorul, ucis

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
19/07/2016, 08:15
Atentat cu toporul într-un tren din Bavaria. Un afgan de 17 ani a rănit 18 persoane. Agresorul, ucis

Cel puţin 18 de persoane au fost rănite sau au avut nevoie de îngrijiri medicale, luni seară, în sudul Germaniei, după ce un individ a lovit la întâmplare cu un topor şi un cuţit, într-un tren de pasageri, scrie BBC. Agresorul, un cetăţean afgan în vârstă de 17 ani, a fost împuşcat mortal de poliţie, au informat autorităţile.

Acesta a rănit patru persoane, dintre care trei sunt în stare critică, anunţă Ministerul de Interne al landului Bavaria, precizând că alte 14 persoane sunt în stare de şoc. Atacul poate fi considerat un “atentat islamist”, a afirmat ministerul local de interne, citat de AFP.

Tânărul de 17 ani de origine afgană a încercat să fugă de forţele de ordine după ce atacase pasagerii trenului, dar a fost împuşcat mortal de poliţie, informează publicaţia Süddeutsche Zeitung. Conform unui purtător de cuvânt al Poliţiei regionale, cel puţin trei persoane sunt în stare gravă în urma atacului.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×