Atentat dejucat la Paris. Un imigrant afgan a fost arestat

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
05/08/2016, 19:08
Atentat dejucat la Paris. Un imigrant afgan a fost arestat

Un refugiat afgan suspectat că voia să comită un atentat la Paris şi care era căutat de poliţie de o săptămână a fost arestat vineri dimineaţă la Paris, relatează mai multe media franceze, citate de cotidianul belgian Le Soir.

Potrivit informaţiilor primite de forţele de ordine, bărbatul ar fi pregătit un atentat iminent. El a fost reţinut vineri la Paris, în jurul orei locale 10.45, de către poliţiştii din direcţia de ordine publică şi de la circulaţie care se pare că l-au recunoscut pe suspectul dat în căutare generală.

În prezent se efectuează analize pentru a determina identitatea bărbatului de 30 de ani refugiat în Franţa şi deţinător al unui permis de şedere provizoriu emis în iunie pentru o perioadă de trei luni.

Citeşte mai mult pe romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×