Reacţia clubului FC Barcelona după atacul terorist de joi a venit imediat

FC Barcelona, terorism, atentat la barcelona

Şoc şi groază joi în capitala Catalunyei. Barcelona a fost zguduită de producerea unui atac terorist într-o zonă turistică a oraşului. Bilanţul e crunt. 13 persoane şi-au pierdut viaţa, 64 au fost rănite, iar tensiunea şi panica au crescut şi mai mult după ce au avut loc şi două tentative de luare de ostateci.

Atacul a fost realizat cu o furgonetă, care a intrat în plin în mulţimea aflată într-o zonă turistică, La Rambla,, unde, de regulă sunt foarte mulţi oameni, în special turişti străini. Cei prezenţi au relatat că nimeni nu se aştepta la aşa ceva şi că maşina a apărut în mare viteză şi a fost practic imposibil ca oamenii să mai apuce să reacţioneze.

Atentat la Barcelona. Minut de reculegere la meciul de duminică

De reacţionat a făcut-o clubul fanion al oraşului, FC Barcelona şi încă la foarte scurt timp după producerea atacului terorist. Practic, imediat ce s-a aflat care este bilanţul tragic al atentatului, conducerea Barcelonei a şi remis un comunicat de susţinere pentru victime şi familiile lor.

Atentat la Barcelona. Mesajul clubului catalan dupa producerea dramei (2)

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Suntem profund întristaţi de atacul din oraşul nostru. Toate gândurile noastre sunt alături de victime, de familii şi de oamenii din Barcelona".Iar pentru duminică, atunci când va avea loc pe Nou Camp primul meci al noului sezon de Primera Division, în compania echipei lui Alin Toşca, Betis Sevilla, cu siguranţă va fi ţinut un moment de reculegere.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933