A 15-a victimă a atentatului de la Barcelona este un fotbalist. Vezi unde juca acesta

atentat la barcelona, cf vilafranca, pau perez

Joia trecută Catalaunya a fost zguduită de un atac terorist, organizat de către o celulă de islamişti care locuiau în Spania. Până la începutul acestei săptămâni autorităţile din Barcelona anunţaseră un număr de 14 morţi şi  130 de răniţi în urma atacului declanşat cu o furgonetă, care a intrat în plină viteză în mulţimea de oameni aflată în zona turistică La Rambla.

Şi tocmai cel despre care se bănuie că s-ar fi aflat la volanul maşinii ucigaşe, marocanul Younes Abouyaaqoub, se află încă în libertate, existând suspiciunea că ar fi reuşit să se refugieze în Franţa. El este ultimul membru al unei celule teroriste deosebit de periculoase şi bine organizate, ai cărei membri, cu excepţia sa, au fost  fie arestaţi, fie ucişi de către poliţie.

A scăpat de atentat la Barcelona, dar a fost ucis la el acasă

Din păcate, de luni numărul victimelor a mai crescut cu una. Iniţial, decesul lui Pau Perez, găsit mort prin înjunghiere în autoturismul personal în Vilafranca, unde locuia, nu a fost pus în legătură cu evenimentele de la Barcelona, dar, ulterior, autorităţile au făcut conexiunea indubitabilă dintre moartea tânărului în vârstă de 34 de ani şi atentatul de joia trecută.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Pau Perez locuia în Vilafranca şi muncea în Barcelona, în industria vinului. Tocmai se întorsese acasă, în jurul orei 19, după ce avusese norocul de a nu se fi aflat în zona tragediei în capitala Catalunyei, când zeiţa Fortuna l-a abandonat definitiv, pentru că a dat nas în nas cu unul dintre cei 12 membri ai reţelei de terorişti şi a fost înjunghiat mortal. Pau Perez juca fotbal de ani de zile în cadrul echipei CF Vilafranca, formaţie din al treilea eşalon. Sâmbătă, la primul meci al noului sezon, jucat acasă în compania lui Hospitalet, cei prezenţi au ţinut un minut de reculegere în memoria lui Pau Perez, dar la acea oră se credea că fusese asasinat de către un infractor şi nu de către unul dintre teroriştii implicaţi în atacul de la Barcelona.

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004