Atentat la Munchen. Motivul pentru care un tînăr s-a aruncat în faţa gloanţelor trase de atacator

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
24/07/2016, 13:49
Atentat la Munchen. Motivul pentru care un tînăr s-a aruncat în faţa gloanţelor trase de atacator

Huseyin Dayicik, în vârstă de 19 ani, şi-a salvat sora de la moarte, în timp ce el a fost împuşcat de două ori de către adolescentul bolnav psihic, care a deschis focul în centrul comercial din Munchen.

Tânărul, care a fost ucis în afara restaurantului, se afla în centrul comercial pentru că voia să cumpere cadouri pentru membrii familiei. Supravieţuitorii atacului au spus că tânărul nu a avut nicio intenţie să fugă şi să-şi salveze viaţa când au fost trase focurile de armă, ci a împins-o pe sora lui din faţă atacatorului şi pur şi simplu a stat în calea acestuia. Nouă persoane au fost ucise într-un atac armat care a avut loc vineri seară în cel mai mare mall din Bavaria, Olympia (OEZ), situat în apropierea stadionului echipei de fotbal Bayern Munchen.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×