ATENTAT LA NISA. Şofertul camionului ucigaş a avut complici

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
22/07/2016, 08:07
ATENTAT LA NISA. Şofertul camionului ucigaş a avut complici

Atentat la Nisa: Şoferul camionului ce a intrat în mulţime a avut complici şi a plănuit atacul terorist  luni de zile, s-a aflat din surse ale anchetei privind carnagiului comis la Nisa de un tunisian care a intrat în mulţime cu camionul său frigorific, ucigând zeci de oameni.

Autorul atentatului de la Nisa de la 14 iulie soldat cu cel puţin 84 de morţi, tunisianul Mohamed Lahouaiej Bouhlel, ‘a beneficiat de susţinere şi complicităţi’, a anunţat joi procurorul responsabil de anchetă, Francois Molins, citat de AFP, Reuters şi DPA, citate de Agerpres.

În cadrul unei declaraţii de presă, procurorul francez a precizat că există ‘progrese notabile’ în ancheta derulată de ‘peste 400 de anchetatori’ şi a subliniat că ucigaşul şi-a plănuit atacul ‘cu mai multe luni’ înainte de Sărbătoarea Naţională a Franţei, de la 14 iulie.

Cinci suspecţi, respectiv patru bărbaţi şi o femeie, rămân în detenţie, a mai spus procurorul de caz.

Sursă: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×