ATENTAT la viaţa Reginei Angliei! Un chinez a încercat să intre în Palatul Buckingham înarmat cu un cuţit

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
16/08/2016, 18:04
ATENTAT la viaţa Reginei Angliei! Un chinez a încercat să intre în Palatul Buckingham înarmat cu un cuţit

Viaţa Reginei Angliei a fost miza unui chinez! Un student chinez, Hang Zhang, de 25 de ani, din Sheffield, înarmat cu un cuţit, a încercat să intre în Palatul Buckingham.

Tânărul ascunsese arma albă în pantof, dar a fost descoperit la controlul de securitate. El le-a spus agenţilor că a venit să o asasineze pe regina Elisabeta a II-a. A fost imediat încătuşat şi dus la secţie, unde poliţiştii au constatat că suspectul are tulburări mintale. El a declarat în timpul audierii că era urmărit de spioni chinezi.

Conform informaţiilor, Regina nu era în Palat în acel moment.Poliţia a transmis că nu analizează incidentul ca pe un act terorist.

Va fi supus unei evaluări psihologice, dar a fost pus totuşi sub acuzare pentru port de armă albă. Acesta a fost cel de-al patrulea incident petrecut la Palatul Buckingham în decurs de numai patru luni, informează standard.co.uk, citat de stiripesurse.ro.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×