Carousel hot news

Atentat sinucigaş, cu bilanţ teribil. Vezi câţi morţi şi răniţi sunt

Un nou atentat vine să zguduie pacea şi aşa fragilă a planetei. Afganistanul a obişnuit mentalul uman ca fiind o zonă nesigură, unde cuvântul pace pare interzis sau cel puţin foarte detestat....
Autor: Sorin Dumitrescu | 26.08.2017 | 00:18
Atentat sinucigaş, cu bilanţ teribil. Vezi câţi morţi şi răniţi sunt

Un nou atentat vine să zguduie pacea şi aşa fragilă a planetei. Afganistanul a obişnuit mentalul uman ca fiind o zonă nesigură, unde cuvântul pace pare interzis sau cel puţin foarte detestat. Pentru că este locul unde, periodic, moartea vine să îşi ceară tributul, sub forma unor atentate.

Un atentat sinucigaş a avut loc vineri la o moschee şiită din capitala Afganistanului, Kabul, şi s-a soldat cu cel puţin 20 de morţi şi 50 de răniţi.

Atentat sinucigaş. Au murit şi copii

Atentatul a avut loc în timpul rugăciunii de vineri, a durat mai multe ore şi s-a finalizat cu un bilanţ tragic, mulţi copii aflându-se printre victime, potrivit unui oficial afgan.

Doi dintre atentatori s-au aruncat în aer, iar alţi doi au fost împuşcaţi mortal de forţele de securitate.

Statul Islamic a revendicat deja atentatul, ultimul dintr-o serie sângeroasă care a lovit Kabulul în ultimii ani. Talibanii au condamnat atacul, şeful acestora declarând că nu au nicio legătură cu exploziile de vineri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!