Hotnews

Atentate în Bruxelles: Palatul Regal, evacuat. Regii sunt în stare de şoc

Palatul Regal, aflat în plin centrul Bruxellesului, a fost evacuat după exploziile care au avut loc marţi pe aeroportul Zaventem şi în staţia de metrou Malbeek, aflată la câţiva zeci de metri...
22.03.2016 | 14:21
Atentate în Bruxelles: Palatul Regal, evacuat. Regii sunt în stare de şoc
ADVERTISEMENT

Palatul Regal, aflat în plin centrul Bruxellesului, a fost evacuat după exploziile care au avut loc marţi pe aeroportul Zaventem şi în staţia de metrou Malbeek, aflată la câţiva zeci de metri de instituţiile europene, a informat Casa Regală.

„Regele Phillipe şi regina Mathilde sunt şocaţi de atentatele de pe aeroportul din Bruxelles şi din metrou. Aceste acte sunt odioase şi laşe”, au scris reprezentanţii Casei Regale pe contul de Twitter, potrivit EFE.

ADVERTISEMENT

Gândurile regelui şi ale reginei sunt alături de victime şi familiile lor şi alături de serviciile de urgenţă, care au pus totul în mişcare pentru a ajuta victimele, se mai adaugă în mesajul postat pe reţeaua socială.

Potrivit Reuters, nu se ştie dacă regii Belgiei se aflau în palat, în momentul evacuării. Reprezentanţii Palatului Regal nu au putut fi contactaţi pentru comentarii.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.antena3.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri