ADVERTISEMENT
Hotnews

Atentate teroriste la două moschei din Nigeria. Cel puţin 37 de oameni au murit

Cel puţin 37 de oameni au murit, iar alţi peste 100 au fost răniţi în două atentate comise vineri în moschei din nord-estul Nigeriei, unde activează organizaţia teroristă islamistă Boko...
Autor: Ionuţ Cataramă | 23.10.2015 | 21:32
Atentate teroriste la două moschei din Nigeria. Cel puţin 37 de oameni au murit

Cel puţin 37 de oameni au murit, iar alţi peste 100 au fost răniţi în două atentate comise vineri în moschei din nord-estul Nigeriei, unde activează organizaţia teroristă islamistă Boko Haram, informează site-ul agenţiei Reuters.

ADVERTISEMENT

O bombă a explodat în timpul rugăciunii comune într-o moschee din oraşul Yola, capitala statului nigerian Adamawa. Atacul terorist a provocat moartea a 27 de persoane.

Nouăzeci şi şase de persoane primesc îngrijiri medicale în spitale din Yola, a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate nigeriene.

ADVERTISEMENT

Un alt atac terorist a avut loc la o moschee din Maiduguri, capitala statului nigerian Borno. Cel puţin zece persoane au fost ucise, iar alte 11 au fost rănite.

Atentatele nu au fost revendicate, dar poartă mărcile organizaţiei teroriste Boko Haram, care a omorât mii de oameni şi a generat mutarea altor 2,1 milioane în nord-estul Nigeriei.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.antena3.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!