Hotnews

Atenţie! Au apărut deja falşii inspectori ANAF. Vin şi cer direct şpaga

Doi barbati din Brasov s-au dat drept inspectori ai Fiscului si au incercat sa pacaleasca angajatii mai multor restaurante. Din fericire, nimeni nu a cazut in plasa lor, iar acum Politia e pe urmele...
07.04.2015 | 12:22
Atenţie! Au apărut deja falşii inspectori ANAF. Vin şi cer direct şpaga
ADVERTISEMENT

Doi barbati din Brasov s-au dat drept inspectori ai Fiscului si au incercat sa pacaleasca angajatii mai multor restaurante. Din fericire, nimeni nu a cazut in plasa lor, iar acum Politia e pe urmele lor, informeaza Digi24. In imaginile de supraveghere dintr-un local din Brasov se vede cum cei doi barbati se indreapta spre tejghea si cer documente, pretinzand ca vor sa controleze situatia fiscala a afacerii.

Insa ospatarul care era de serviciu nu avea acces la informatiile cerute, asa ca si-a sunat seful.

ADVERTISEMENT

“Ne-a cerut registrul de casa. Nefiind in masura sa-l aratam noi, am chemat persoanele care se ocupa si cand au auzit acest lucru au zis ‘bine, o sa ne intoarcem mai tarziu’. Nu s-au mai intors”, a spus Adrian Ursei.

Scenariul s-a repetat si in alt local

“Au cerut cu cineva din conducere, eu le-am spus ca nu este si sa sun, si cand eram cu telefonul la ureche au spus ca pleaca si revin. Si n-au mai venit. A ridicat si tonul la mine. Da, aveau un tupeu fantastic”, a spus Oana Balan, casier.

ADVERTISEMENT

Din primele informatii, barbatii respectivi au cerut si spaga pentru a inchide ochii la pretinsele nereguli, insa angajatii nu s-au lasat pacaliti.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri