Sport

Atenție, Dennis Man încă n-a semnat cu Parma! Directorul sportiv al italienilor a dezvăluit de ce românul încă nu și-a prelungit contractul

Numele lui Dennis Man e pe buzele tuturor oficialilor și suporterilor celor de la Parma. Toată lumea își dorește ca românul să continue la echipa care tocmai a promovat în Serie A.
09.07.2024 | 20:34
Atentie Dennis Man inca na semnat cu Parma Directorul sportiv al italienilor a dezvaluit de ce romanul inca nu sia prelungit contractul
Atenție, Dennis Man încă n-a semnat cu Parma! // Foto: Facebook Dennis Man
ADVERTISEMENT

Dennis Man încă n-a semnat prelungirea contractului cu Parma, deși agentul acestuia, Ioan Becali, a dezvăluit în urmă cu câteva zile că fotbalistul său va rămâne la formația italiană.

Atenție, Dennis Man încă n-a semnat cu Parma! Directorul sportiv al italienilor a dezvăluit de ce românul încă nu și-a prelungit contractul

Conform presei italiene, contractul lui Dennis Man ar fi trebuit oficializat luni sau marți, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Astfel, directorul sportiv al Parmei, Mauro Pederzoli, a explicat ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

„Suntem aproape (n.r. de prelungirea contractului lui Dennis Man). Am spus asta de ceva vreme, dar geografia nu ne-a ajutat, mai întâi Campionatul European, apoi vacanța, dar suntem optimiști.

Prelungirea contractelor sunt o parte importantă din mutările noastre în mercato din acest an. Dorința noastră este să ne asigurăm că ne putem baza pe o parte importantă din lotul de anul trecut, iar din acest motiv vrem să continuăm cu prelungirea contractelor”, a spus Mauro Pederzoli într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a încasat sezonul trecut un salariu de 900.000 de euro, însă după prelungirea contractului cu Parma va avea o remunerație anuală de aproape două milioane de euro.

Dennis Man, în topul fotbaliștilor români plătiți regește!

Dennis Man a convins la Parma, în Serie B, în sezonul 2023-2024, când a marcat 13 goluri și a oferit 7 pase decisive în 35 de partide. A fost cel mai bun marcator al italienilor, iar asta i-a făcut pe oficialii Parmei să-i îndeplinească toate dorințele fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Astfel, Man va avea cel mai mare salariu de la Parma și va fi pe locul 3 în topul remunerațiilor primite de fotbaliștii români. Lider este Radu Drăgușin, care câștigă la Tottenham aproximativ 3 milioane de euro anual, iar pe poziția secundă se află Nicolae Stanciu, care ia de la Damac 2.6 milioane de euro.

Valentin Mihăilă, celălalt român de la Parma, care tocmai a semnat prelungirea cu formația italiană, va încasa un salariu anual de un milion de euro. Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a semnat până în 2027.

ADVERTISEMENT

Mihăilă mai avea contract până în 2025 cu echipa care a promovat în Serie A. Conform noii înţelegeri, atacantul a semnat până în 2027, iar clubul italian are opţiunea de a mai prelungi pe încă un sezon.

ADVERTISEMENT
Tags: