News

Atenţie, imagini şocante! Accident oribil la Cernavodă: femeie spulberată pe o trecere de pietoni

19.04.2021 | 19:24
Atentie imagini socante Accident oribil la Cernavoda femeie spulberata pe o trecere de pietoni
ADVERTISEMENT

Un accident oribil a avut loc la Cernavodă. O femeie a fost spulberată pe o trecere de pietoni de o mașină care a trecut fulgerător.

Victima are 43 de ani și a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită violent pe o trecere de pietoni.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost stabilizată la fața locului, apoi a fost transportată la spital, unde se află în comă, conform Digi24.

Accident oribil la Cernavodă. O femeie a fost spulberată pe o trecere de pietoni

Foto: captura Digi24

În imagini se observă că femeia se angajează să traverseze strada. Ajunsă la jumătatea trecerii de pietoni, femeia a fost lovită de un autoturism și purtată pe capotă câțiva metri.

ADVERTISEMENT

Pe numele șoferului a fost deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident mortal în Tulcea

Recent, un accident grav s-a petrecut în Tulcea. O șoferiță de 52 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac. Potrivit IPJ Tulcea, femeia a intrat în depășirea unui alt vehicul care circula în aceeași direcție de mers și la revenirea pe bandă a acroșat mașina depășită, fiind proiectată într-un copac din afara părți carosabile.

”În jurul orei 09:00, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22A între localitatea Topolog și Saraiu. În accident a fost implicat un autoturism, care a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat 5 echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Stației de pompieri Babadag, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea, precum și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.

 În urma accidentului rutier a rezultat o victimă încarcerată. Pompierii au procedat pentru extragerea victimei, în vârstă de 52 ani. Din nefericire, victima, prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ pronunțând decesul”, a informat ISU Tulcea.

ADVERTISEMENT