Fotbal intern

Atenție, imagini șocante! Cristi Bud, accidentare gravă la antrenamentul echipei CFR Cluj

24.04.2019 | 14:58
Atacantul echipei CFR Cluj, Cristi Bud, a suferit o accidentare gravă la antrenament

Atacantul echipei CFR Cluj, Cristi Bud, a suferit o accidentare gravă la antrenamentul efectuat miercuri dimineață, înaintea partidei cu Astra Giurgiu din manșa retur a semifinalelor Cupei României. Ardelenii au șanse mici de calificare în finală, după ce au pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, prima manșă a întâlnirii.

Cristi Bud, accidentare gravă la antrenamentul echipei CFR Cluj

Cristi Bud a făcut deplasarea cu echipa CFR Cluj pentru întâlnirea cu Astra Giurgiu, dar la antrenamentul din această dimineață a suferit o accidentare gravă. Elevii lui Dan Petrescu au susținut o ședință de pregătire în București, iar apoi urmează să se deplaseze spre Giurgiu pentru întâlnirea cu Astra din Cupa României.

Însă, la antrenament Cristi Bud a avut un ghinion teribil, fiind lovit cu piciorul în față de un junior inclus de Dan Petrescu în lotul pentru întâlnirea cu Astra. Atacantul clujenilor s-a ales cu nasul și capul spart și a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare cu copci la nas.

Cristi Bud cu nasul spart după antrenamentul echipei CFR Cluj
Cristi Bud cu nasul spart după antrenamentul echipei CFR Cluj

CFR Cluj a pregătit la București returul cu Astra

Imediat după meciul câștigat în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii 1 Betano, antrenorul Dan Petrescu a decis ca echipa să se deplaseze la București unde să pregătească returul cu Astra din semifinalele Cupei României. Jucătorii au primit o zi liberă, iar apoi au efectuat mai multe antrenamente în Capitală.

Partida Astra Giurgiu – CFR Cluj, din manșa retur a semifinalelor Cupei României, se va disputa miercuri, de la ora 19:45, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. În prima manșă, giurgiuvenii s-au impus surprinzător pe terenul campioanei en-titre cu scorul de 3-1. În cealaltă semifinală se vor întâlni joi, tot de la ora 19:45, FC Viitorul și U Craiova. În tur, trupa lui Gică Hagi a câștigat în Bănie cu scorul de 2-1.