News

Atenţie, imagini şocante. Trei persoane au murit după ce mașina a intrat pe contrasens și a lovit din plin un camion. Foto

17.06.2020 | 19:06
Atentie imagini socante Trei persoane au murit dupa ce masina a intrat pe contrasens si a lovit din plin un camion Foto
ADVERTISEMENT

Trei persoane au murit la Craiova, după ce mașina în care se aflau, un Renault, a fost izbit frontal de un camion.

Șoferul autoturismului Renault ar fi intrat pe contrasens direct în camion, pe centura orașului. Cei trei pasageri au murit, mașina fiind distrusă.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc pe centura ocolitoare a Craiovei, victimele fiind două femei și un bărbat.

Accident grav în Franța, unde mai 3 oameni au murit după impactul frontal cu un TIR

Tragicul accident a avut loc miercuri, 17 iunie, cele trei persoane din autoturismul Renault Laguna murind în urma impactului.

Camionul s-a răsturnat în afara carosabilului în urma impactului violent. Șoferul a fost rănit, însă viața nu îi este pusă în pericol.

ADVERTISEMENT

Un bărbat care conducea un autoturism pe DN 65F, dinspre Ișalnița, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un TIR, care, în urma impactului, s-a răsturant în afara părții carosabile”, anunță observatornews.ro.

Accident de circulație în Craiova, cu 3 morți
Accident de circulație în Craiova, cu 3 morți. Foto: Observator News

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj a anunțat că a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, fiind efectuate verificări în vederea stabilirii cazelor producerii accidentului.

ADVERTISEMENT
Accident grav în Craiova, soldat cu 3 morți
Accident grav în Craiova, soldat cu 3 morți. Foto: Observator News

Conform Taniei Vîlceanu, lucrătorii ISU Dolj s-au luptat zeci de minute cu fiarele contorsionate până au reușit să scoată oamenii din mașina Renault, aceasta fiind distrusă după impactul cu camionul.

Accident rutier cu patru victime, pe Centura de Nord, zona Tancodrom. Intervine Smurd și Det. 1 Craiova, Descarcerare Sct. Craiova și SAJ Dolj. Din primele informații, în accident a fost implicat un TIR și un autoturism”, a explicat Tania Vîlceanu, înainte de a cunoaște toate detaliile accidentului.

ADVERTISEMENT

Știre în curs de actualizare

Tags: