Sport

Atenție, număr nou al revistei Fanatik! Interviu tulburător cu Helmut Duckadam, Răzvan Zăvăleanu și „fabrica de diamante” á la Cluj, Ovidiu Ioanițoaia și pantofii galbeni ai lui Mircea Lucescu. Exclusivități!

Noul număr al revistei FANATIK, din aprilie: interviu tulburător cu Helmut Duckadam, Răzvan Zăvăleanu și „fabrica de diamante” á la Cluj, Ovidiu Ioanițoaia și pantofii galbeni ai lui Mircea Lucescu. Toate, exclusivități!
10.04.2022 | 21:08
Atentie numar nou al revistei Fanatik Interviu tulburator cu Helmut Duckadam Razvan Zavaleanu si fabrica de diamante a la Cluj Ovidiu Ioanitoaia si pantofii galbeni ai lui Mircea Lucescu Exclusivitati
Noul număr al revistei FANATIK, din aprilie: interviu tulburător cu Helmut Duckadam, Răzvan Zăvăleanu și „fabrica de diamante” á la Cluj, Ovidiu Ioanițoaia și pantofii galbeni ai lui Mircea Lucescu. Toate, exclusivități!
ADVERTISEMENT

FANATIK marchează din nou! Un nou număr al revistei premium FANATIK, cea mai spectaculoasă revistă de sport din România, te așteaptă la punctele de difuzare ale presei cu 84 pagini de emoții neprefăcute și, mai ales…  neprefabricate, la doar 10 lei!

Subiecte exclusive în noul număr al revistei FANATIK: interviu tulburător cu Helmut Duckadam, Răzvan Zăvăleanu și „fabrica de diamante” á la Cluj, Ovidiu Ioanițoaia și pantofii galbeni ai lui Mircea Lucescu

Nu rata un interviu premium FANATIK cu legendarul Helmut Duckadam în noul număr al revistei glossy FANATIK din aprilie! Destăinuiri tulburătoare despre momentele grele din viață și din fotbal… Eroul de la Sevilla 1986 șochează cu dezvăluiri neașteptate…

ADVERTISEMENT

„Am vrut să-mi trag un glonte în cap!”
„Am ajuns niște canibali! Ne mâncăm între noi, ne sfâșiem!”
„România e o colonie, o țară de executanți. Mă uit cu invidie la Viktor Orban și la Erdogan”

Ce spune Helmut Duckadam despre Gigi Becali, Mihai Stoica, Andrei Vlad, FCSB, Steaua Armatei, află, în exclusivitate din noul număr al revistei glossy FANATIK!

pagini cu Helmut Duckadam in revista Fanatik din aprilie

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium!

Pretențiile tale, pasionatule de sport, cer excelența în scris. Revista premium FANATIK asta îți oferă: excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux, pe hârtie de lux, a adevărurilor din sport.

ADVERTISEMENT

Cu ce te mai poți delecta în numărul din aprilie al revistei premium FANATIK în afară de super-interviul cu unicul Helmut Duckadam? Greu de spicuit… Sunt 84 de pagini glossy „mustind” de reportaje, interviuri, dezvăluiri, povești adevărate, secrete din media, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei premium FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. 84 de pagini glossy la numai 10 lei!

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu și „fabrica sa de diamante” de la Cluj. Reportaj FANATIK cu echipa administratorului judiciar al lui Dinamo. Cu banii săi a făcut o formație care a ajuns în play-off-ul Ligii 3. Totul despre această „cărămidă” pusă la reclădirea viitorului nostru fotbalistic, în exclusivitate, în revista FANATIK din aprilie!

A doua parte a mega-interviului în exclusivitate cu „starostele” presei de sport din România, Ovidiu Ioanițoaia. La 55 de ani de la primul articol publicat și 77 de viață. Pantofii galbeni ai lui Mircea Lucescu și amintiri spumoase din „Epoca de Aur”, numai în revista FANATIK din aprilie!

ADVERTISEMENT

pagini Ovidiu Ioanitoaia din revista Fanatik pe aprilie

Fotbal și religie. Religie și credință. Credință și credincios. Credincios și fariseu. Fariseu și fotbal. Cercul care se închide. FANATIK a făcut o lungă listă cu personalități, nu numai din fotbal, din sport în general, dar și din lumea artistică, apropiați de religie. De la Gigi Becali, „Tata Puiu” și Edi Iordănescu, Mircea Lucescu, Mihai Stoica la Mohamed Salah, David Luiz, Papa Francisc, Jane Fonda sau Gerard Depardieu. Numai în revista FANATIK din aprilie!

Ororile războiului provocat de Rusia lui Vladimir Putin în Ucraina lui Volodomir Zelenski. Hotărârea fraților Vladimir și Vitali Klitschko de a muri cu arma în mână apărând Ucraina, lacrimile Balonului de Aur Andriy Shevchenko pentru copii nevinovați uciși, tragediile din sportul ucrainean și campionii din linia întâi a frontului contra rușilor… Lacrimi și furie în revista FANATIK din aprilie…

Șansa Simonei Halep de a reveni în Top 10 mondial cu noul antrenor Patrick Mouratoglou și de ce le bate de 12 ani pe conaționalele ei, drumul frumoasei jurnaliste Diletta Leotta de la Miss Muretto la emisiunile TV sportive din Italia (cu un pictorial… demonstrativ!), pregătirea draconică și dieta noului Batman, Robert Pattinson sunt alte subiecte pe care le găsești în revista FANATIK din aprilie!

pagini cu Diletta Leotta in revista Fanatik din aprilie

Editoriale de nota 10 într-o revistă glossy de nota 10! FANATIK!

ATENȚIE! Sunt numai câteva dintre articolele pe care ți le oferă numărul din aprilie al revistei premium FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale!

Pigmentate cu editoriale „ascuțite” despre „cestiunile zilei” semnate de Horia Ivanovici, Cornel Dinu, Cristi Coste și Andrei Dicu, nume din fenomenul sportiv care nu mai au nevoie de nicio prezentare. „Săgețile” lor, în exclusivitate în numărul din aprilie al revistei glossy FANATIK!

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești numărul pe aprilie al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux, la numai 10 lei!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 10 lei. Altfel spus, tot…5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! Nu, nu emoție, ci emoții, multe emoții!

ATENȚIE! Revista glossy FANATIK apare lunar, ÎNTOTDEAUNA în jurul datei de 10 ale fiecărei luni. Pentru că este O REVISTĂ DE NOTA 10!

ADVERTISEMENT