News

Atenție, părinți! Ikea recheamă această masă de înfășat! Poate fi periculoasă pentru bebeluși

30.04.2019 | 13:53
Atentie parinti Ikea recheama aceasta masa de infasat Poate fi periculoasa pentru bebelusi

IKEA a anunțat că o anumită măsuță pentru înfășat are probleme în privința părții pliante cu accesoriile de siguranță prevăzute. Din păcate, erorile pot duce la desprinderea acesteia. Clienții care au achiziționat o astfel de măsuță/comodă SUNDVIK sunt rugați să contacteze compania pentru a primi gratuit alta nouă.

IKEA anunță problemele măsuței pliante pentru înfășat! Compania recheamă clienții

Compania IKEA și-a anunțat clienții în privița problemelor găsite la măsuța de înfășat/ comoda SUNDVIK pusă la vânzare în magazine.”IKEA a primit trei rapoarte de incidente în care partea pliabilă a mesei de înfăşat/ comodei SUNDVIK s-a slăbit, iar copiii au căzut de pe masă”, se arată în comunicat.

În cazul incidentelor, piesele de siguranță nu au fost utilizate potrivit instrucțiunilor, informează compania. “Produsele sigure sunt întotdeauna o prioritate IKEA şi regretăm să auzim despre aceste incidente, dar ne bucurăm, din ceea ce ştim noi, că toţi copiii sunt bine. IKEA a luat măsuri de precauţie şi va îmbunătăţi în continuare comunicarea despre produse”, a spus un manager IKEA, Emelie Knoester.

 Părinții care au cumpărat o anumită măsură de înfășat de la IKEA sunt rechemați
Părinții care au cumpărat o anumită măsură de înfășat de la IKEA sunt rechemați

“Clienţii nu vor trebui să prezinte vreo dovadă pentru achiziţionare”

ÎKEA ar fi observat faptul că toți clienții tind să utilizeze produsul ca pe o masă de înfășare pliabilă în fiecare zi și să nu se folosească de accesoriile de siguranță, așa cum arată instrucțiunile. ”Scopul acesteia este de a fi folosită pentru schimbarea scutecelor celor mici. Al doilea rol este de mobilier pentru depozitare”, se arată în comunicat. Cei care au cumpărat măsuța de înfășat cut rechemați de IKEA pentru reparații.

”Toţi clienţii care au masa de înfăşat/comoda SUNDVIK şi care au rătăcit sau au pierdut piesele de siguranţă sunt rugaţi să contacteze IKEA pentru a primi gratuit altele noi. Clienţii nu vor trebui să prezinte vreo dovadă pentru achiziţionare, cum ar fi bonul fiscal”, se arată în comunicat.

Tags: