Carousel hot news

Atacanţii maghiari sînt titulari şi marchează la echipele de club

Toţi cei patru atacanţi maghiari convocaţi pentru duelul cu România sînt titulari la echipele de club. Szabics, Nemeth, Bode şi Szalai au reuşit, totodată, să marcheze minimum un gol în noul...
06.09.2013 | 08:30
Atacanţii maghiari sînt titulari şi marchează la echipele de club

Toţi cei patru atacanţi maghiari convocaţi pentru duelul cu România sînt titulari la echipele de club. Szabics, Nemeth, Bode şi Szalai au reuşit, totodată, să marcheze minimum un gol în noul sezon.

Imre Szabics, vîrful lui Sturm Graz, a evoluat în nouă partide în acest sezon, înscriind o dată şi oferind un assist. Krisztian Nemeth, de la Roda, are cifre identice, însă în numai cinci partide. Daniel Bode a bifat şapte prezenţe în tricoul lui Ferencvaros, înscriind un gol şi oferind două assisturi. În fine, cel mai în formă atacant al maghiarilor este Adam Szalai, autor a patru goluri şi a unui assist în opt meciuri jucate la Schalke.

În comparaţie, România se va baza îndeosebi pe Bogdan Stancu, care a impresionat de cînd s-a transferat la Gencler. În schimb, Bucur şi Alexe au probleme la Kuban, respectiv Sassuolo, iar Marica nu şi-a găsit încă echipă.

Cumulat, cei patru atacanţi din lotul Ungariei au jucat în 29 de meciuri în actuala stagiune, înscriind nouă goluri. În schimb, atacanţii României au strîns 15 meciuri, cu patru goluri marcate.

Partida România – Ungaria va avea loc vineri, 6 septembrie, pe “Arena Naţională”, de la ora 21:00, fiind transmisă de Antena 1 şi în format LiveText pe FANATIK.RO.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri