ADVERTISEMENT
Hotnews

Atenţie! Se pun popriri pe conturi şi salarii pentru restanţe la plata taxelor

Inspectorii de la Fisc din mai multe judeţe au început cu luna aprilie să aplice penalităţi pentru neplata taxelor din anii trecuţi. Fiscul nu iartă: din luna aprilie, se aplică penalităţi...
Autor: Ionuţ Cataramă | 06.04.2015 | 12:27
Atenţie! Se pun popriri pe conturi şi salarii pentru restanţe la plata taxelor

Inspectorii de la Fisc din mai multe judeţe au început cu luna aprilie să aplice penalităţi pentru neplata taxelor din anii trecuţi. Fiscul nu iartă: din luna aprilie, se aplică penalităţi şi se pun popriri pe salarii pentru neplata taxelor din anii trecuţi. Vasluienii care nu si-au achitat prima transã din impozitul local panã la data de 31 martie vor suporta penalitãti de intarziere, potrivit monitoruldevaslui.ro.

ADVERTISEMENT

Pentru contribuabilii rãu platnici au fost infiintate popriri pe salarii, pensii si chiar executãri silite.

„Se vor calcula majorãri de intarzaiere pentru sumele restante la 1aprilie, de 2% pe lunã, la suma rãmasã in sold. Aici discutãm de obligatiile fiscale din acest an, dar si restantele din anii trecuti. Panã pe 31 martie, s-au acordat facilitãti de 10% pentru cei care au achitat integral obligatiile fiscale. Au venit vasluienii, au plãtit, iar la mijlocul lunii aprilie vom face bilantul, pentru a vedea dacã ne-am atins obiectivele. Dar, intre timp, am instituit si sechestre pe bunuri pentru cei care datorau sume consistente la bugetul local”, a spus Eugen Bot, directorul economic al Primãriei Vaslui.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!