Atenţie, se trage! Avertisment de la Armată pentru vînătorii de pokemoni

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
04/08/2016, 16:14
Atenţie, se trage! Avertisment de la Armată pentru vînătorii de pokemoni

Ministerul Apararii informeaza intr-un mod inedit ca joi au loc trageri de lupta in poligonul de la Cincu din judetul Brasov.

“In atentia jucatorilor de #PokemonGo! Pentru evitarea situatiilor neplacute ce pot aparea in cautarea de Pokemoni, va atentionam ca, astazi, incepand cu ora 9:30, se vor executa trageri de lupta in poligonul de la Cincu, judetul Brasov”, transmite pe Facebook Ministerul Apararii Nationale, alaturi de o fotografie sugestiva cu un militar in pozitie de tragere si un monstrulet galben.

Citeste si despre armata israeliana, care a interzis Pokemon Go in bazele sale militare

Joi are loc la Cincu ziua distinsilor vizitatori, in cadrul exercitiului multinational SABER GUARDIAN-16, potrivit MApN.

Citeşte mai mult pe www.ziare.com

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×