ATENŢIE, şoferi! Ce se va întîmpla duminică pe şoselele din România – Anunţul Poliţiei

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/08/2016, 09:30
ATENŢIE, şoferi! Ce se va întîmpla duminică pe şoselele din România – Anunţul Poliţiei

Traficul rutier se va intensifica pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, în a doua parte a zilei, mai ales pe DN1 Braşov – Bucureşti, A2 Constanţa – Bucureşti şi DN7 Sibiu – Râmnicu-Vâlcea – Piteşti – Bucureşti, informează CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Duminica, pe DN1, vârfurile de trafic sunt, de regulă, în jurul orei 12:00 (când se încheie ziua hotelieră, iar numeroşi automobilişti pornesc spre casă), în intervalul orar 14:00-15:00 (pentru că, după încheierea zilei hoteliere, mulţi participanţi la trafic rămân să mânânce la diverse restaurante sau pensiuni) şi spre seară (orele 17:00-18:00).

Pe autostrada A2, cel mai aglomerat este după ora 16:00, când majoritatea automobiliştilor pornesc către casă, direct de pe plajă. Pentru a nu se forma coloane de autovehicule la staţia de taxare de la Feteşti, amintim conducătorilor auto că prin staţia de taxare se poate trece liber, în ambele sensuri, cuobligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor (nu numai la cele de pe autostradă) sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577 (detalii pesite-ul Companiei Na ţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România – http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=316 ).

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×