ADVERTISEMENT
Hotnews

ATENŢIE ŞOFERI ! De FLORII se închide circulaţia în Capitală!

Pe 29 martie, in intervalul orar 13:30 – 15:30, in Capitala va avea loc o procesiune religioasa cu prilejul sarbatoririi „Floriilor”, iar Brigada Rutiera a Capitalei va dispune inchiderea mai...
Autor: Ionuţ Cataramă | 29.03.2015 | 08:02
ATENŢIE ŞOFERI ! De FLORII se închide circulaţia în Capitală!

Pe 29 martie, in intervalul orar 13:30 – 15:30, in Capitala va avea loc o procesiune religioasa cu prilejul sarbatoririi „Floriilor”, iar Brigada Rutiera a Capitalei va dispune inchiderea mai multor artere din centrul orasului.

ADVERTISEMENT

Astfel, in conformitate cu prevederile avizului Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, traficul pe urmatoarele artere va fi inchis temporar.

Procesiunea religioasa va avea loc pe urmatorul traseu: Biserica Franceza (Str. Capitan Demetriade ) – Statuia Aviatorilor – Bd. Aviatorilor – Piata Victoriei – Calea Victoriei – Str. G-ral Berthelot – Catedrala Sf. Iosif. Deplasarea participantilor se va face pe banda I de circulatie, cu restrictionarea traficului rutier pe strazile precizate mai sus.

ADVERTISEMENT

Soferii sunt sfatuiti sa evite zonele cu pricina

Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule sa evite sa circule, pe cat posibil, in perimetrul adiacent locului de desfasurare a evenimentului, sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin pentru a evita blocajele de trafic si sa opteze pentru mijloacele de transport in comun,

Sursă: www.cancan.ro

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!