Atenţie, şoferi! Trafic aglomerat pe drumul dintre Eforie Nord şi Vama Veche

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
07/08/2016, 10:37
Atenţie, şoferi! Trafic aglomerat pe drumul dintre Eforie Nord şi Vama Veche

Traficul este foarte aglomerat, duminică dimineaţă în Mamaia şi în staţiunile din sudul litoralului, pe drumul dintre Eforie Nord şi Vama Veche, poliţiştii de la Centrul Infotrafic estimând că, începând de la ora 16.00 este posibil ca toate drumurile care duc către Autostrada Soarelui să fie extrem de aglomerate dat fiind numărul mare de turişti estimat de operatori la aproximativ 250.000.

În Mamaia se circulă în coloană, duminică dimineaţă, fiind foarte aglomerat în special la trecerile de pietoni şi la sensurile giratorii. Mai multe echipaje de poliţie dirijează traficul în aceste puncte astfel încât să se fluidizeze circulaţia.

Foarte aglomerat este şi pe DN39, drumul care leagă staţiunile din sudul litoralului, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche, spun reprezentanţii Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Poliţiştii le recomandă celor care pleacă de pe litoral duminică să evite să pornească la drum la orele de vârf când este cel mai aglomerat, respectiv între 16.00 şi 18.00 sau să folosească alte rute.

sursa: antena3.ro

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×