Carousel hot news

VIDEO / Timofte la FANATIK SHOW: “Rio Ave are în lot un Neymar în miniatură”

Steaua joacă astăzi un meci foarte important în perspectiva calificării în primăvara Europa League, cu Rio Ave, de la ora 20:00. Ioan Timofte, bun cunoscător al fotbalului portughez, a explicat...
23.10.2014 | 18:04
VIDEO / Timofte la FANATIK SHOW:

Steaua joacă astăzi un meci foarte important în perspectiva calificării în primăvara Europa League, cu Rio Ave, de la ora 20:00. Ioan Timofte, bun cunoscător al fotbalului portughez, a explicat că Steaua este favorită certă, chiar dacă la portughezi există cîteva individualităţi notabile.

Steaua nu ar trebui să se teamă, dar trebuie să trateze serios meciul. Rio Ave nu e o echipă importantă din fotbalul portuhez, dar pot pune probleme dacă nu sunt luaţi în serios. Steaua este net favorită, chiar şi ei recunosc asta. Eu sunt convins că Steaua va respecta adversarul, chiar dacă e echipa mai valoroasă. Antrenorul lor mi-a fost coleg la Boavista, este o experienţă nouă şi pentru el participarea în Cupele Europene. Ultimii ani au fost extraordinari pentru ei, au realizat performanţe la care nu se aştepta nimeni. Bersan, brazilian naturalizat în Belarus, este un executant foarte periculos al fazelor fixe. Au şi un decar, un fel de Neymar, care scoate uşor adversarul din joc“, a explicat Ioan Timofte la FANATIK SHOW.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri