Nicio categorie

Atenţie, stelişti! Ea vine să-i RIDICE moralul lui Boateng

Internaţionalul ghanez Kevin Prince Boateng, vîrful de lance al lui Schalke şi marcator în partida tur din Germania nu vine singur la Bucureşti! Fotomodelul italian Melissa Satta va fi în...
25.11.2013 | 16:34
ADVERTISEMENT

Internaţionalul ghanez Kevin Prince Boateng, vîrful de lance al lui Schalke şi marcator în partida tur din Germania nu vine singur la Bucureşti! Fotomodelul italian Melissa Satta va fi în tribunele Arenei Naţionale, profitînd de cele cîteva zile libere pe care le are şi îşi va susţine logodnicul contra Stelei!

Sexul dăunează grav sănătăţii: Kevin a fost “rupt” de Melissa

Povestea de iubire dintre puternicul jucător ghanez şi superbul fotomodel care a apărut în paginile multor publicaţii de renume, printre care ”Maxim” şi ”GQ”, a început în octombrie 2011, la puţin timp după divorţul ”Prinţului” de mama copilului său, Jermaine Prince Boateng.  În cinci luni relaţia a devenit atît de puternică încît s-a ajuns la momentul în care ghanezul s-a prezentat într-o seară de vacanţă petrecută la Miami cu un inel cu un diamant în valoare de două milioane de dolari întrebînd-o dacă doreşte să se logodească. Răspunsul a fost pozitiv şi, de atunci, cei doi sunt împreună. Lipsită de inhibiţii şi extrem de relaxată cînd vine vorba să povestească despre viaţa lor intimă, Melissa spune că iubitul ei este un campion şi pe teren, şi în pat, iar acest lucru îi face să ajungă săptămînal la o activitate foarte bogată, poate mult prea bogată pentru un fotbalist, cu şapte-zece partide de amor la maxim.

”Cred că, din cauză că am cam abuzat de sex, Kevin a acuzat şi ceva probleme medicale pe cînd juca la Milan, pentru că trebuie să recunosc faptul că întotdeauna nu pot să mă opresc atunci cînd e lîngă mine şi îmi place că mă lasă pe mine să conduc ostilităţile”, a declarat Melissa.

ADVERTISEMENT

boa8boa7boa6boa5boa4boa3boa2Kevin-Prince Boateng and Melissa Satta get Romantic in Miami

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri