Sport
notix pixel id

Ce pierdere pentru Mirel Rădoi: Mihăilă a luat „galben” cu Armenia și va fi suspendat cu Islanda

Mirel Rădoi ar putea pierde pentru meciul cu Islanda nu mai puțin de șase jucători dacă aceștia vor vedea cartonașul galben la meciul cu Armenia.
11.10.2021 | 23:30
Ce pierdere pentru Mirel Radoi Mihaila a luat galben cu Armenia si va fi suspendat cu Islanda
Mihăilă a luat „galben” cu Armenia și va fi suspendat cu Islanda. FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
11-10-2021
20:31

Valentin Mihăilă, suspendat pentru meciul cu Islanda

Valentin Mihăilă a fost trimis de Mirel Rădoi în teren în meciul cu Armenia, în repriza a doua, în locul lui Ianis Hagi, iar jucătorul lui Parma a primit cartonașul galben și va lipsi în meciul cu Islanda, penultimul al „tricolorilo” din grupa J.

ADVERTISEMENT

Naționala României l-a pierdut deja pe George Pușcaș, după ce atacantul a văzut un cartonaș galben în meciul de la Hamburg cu Germania și este suspendat pentru partida cu Armenia de pe Ghencea.

Andrei Burcă a ratat și el de asemenea meciul cu Armenia după ce a ieșit accidentat în meciul cu Germania și nu face parte din lotul României.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de șase jucători ar putea fi suspendați la meciul cu Islanda

Florin Niță, Andrei Rațiu, Vlad Chiricheș, Ianis Hagi, Valentin Mihăilă și Nicolae Stanciu ar putea fi suspendați pentru meciul din noiembrie cu Islanda în cazul în care vor vedea cartonașul galben contra Armeniei. Recordmen la acest capitol este George Pușcaș care ratează astfel cel de-al treilea meci la națională din cauza cumului de cartonașe în această campanie.

Pe lângă Pușcaș, alți trei jucători ai naționalei au ratat câte un meci din cauza suspendărilor: Alexandru Maxim și Nicușor Bancu, ambii cu Islanda, și Dragoș Nedelcu, cu Germania, la Hamburg.

ADVERTISEMENT

România va juca următoarele două meciuri pe 11 noiembrie cu Islanda, și Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie, în urma cărora se va decide configurația finală a clasamentului din grupa J.

Fanatik a aflat cum ar putea arăta naționala României la meciul cu Armenia

Din informațiile FANATIK, Mirel Rădoi va folosi un sistem de joc mult mai ofensiv față de partida cu Germania, un 4-3-3. Fundaș dreapta va juca Cristi Manea, în timp ce în banda stângă va juca Nicușor Bancu în locul lui Alin Toșca.

ADVERTISEMENT

La mijloc Nicolae Stanciu este din nou alegerea lui Mirel Rădoi, unde va apărea și Dragoș Nedelcu, suspendat la meciul cu Germania, dar și Alexandru Cicâldău. Linia ofensivă îi va include cu siguranță și pe Ianis Hagi, Claudiu Keșeru și Valentin Mihăilă.

Echipa de start a României pentru meciul cu Armenia: F. Niță – C. Manea, V. Chiricheș, Ad. Rus, N. Bancu – N. Stanciu, D. Nedelcu, A. Cicâldău – I. Hagi, C. Keșeru, V. Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Ce șanse de calificare la Campionatul Mondial are România

FANATIK prezintă posibilii adversari ai României de la barajul de calificare pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022. Echipa națională a României ar putea avea adversari extrem de dificili în cazul în care ar termina pe locul al doilea.

ADVERTISEMENT

În cazul în care termină pe locul doi, România va trebui să treacă de doi adversari în barajul de calificare. Nu mai puțin de 12 echipe se bat pentru trei locuri de calificare la Campionatul Mondial, așa că va fi extrem de dificil pentru „tricolori” să se califice. Astfel, se vor juca trei mini-turnee a câte patru echipe, toate se vor juca într-o singură manșă.

Cele mai bune șase echipe din clasamentul locurilor vor fi gazde în semifinale, în timp ce în finală echipele care vor juca pe teren propriu vor fi gazde. Două echipe vor veni și din Nations League unde în momentul de față sunt Țara Galilor și Austria.

Echipele care le poate întâlni România:

 • Grupa A: Portugalia sau Serbia (cele două s-au desprins în frunte și una dintre aceste națiuni va fi la baraj)
 • Grupa B: Spania, Suedia sau Grecia (ibericii sunt în frunte, dar Suedia are două meciuri mai puțin. Grecia intră și ea în calcule, măcar pentru baraj)
 • Grupa C: Elveția (aproape sigur naționala lui Yakin va fi pe locul secund)
 • Grupa D: Ucraina, Finlanda și Bosnia (luptă la baionetă pentru locul secund)
 • Grupa E: Cehia sau Țara Galilor (ambele au câte șapte puncte) 
 • Grupa F: Scoția, Israel sau Austria 
 • Grupa G: Olanda, Norvegia sau Turcia (una dintre acestea se califică direct, una la baraj)
 • Grupa H: Croația sau Rusia (cele două se luptă pentru calificarea directă)
 • Grupa I: Albania, Polonia sau Ungaria (Anglia este desprinsă în frunte, cele trei se luptă pentru locul doi)
 • Grupa J: Armenia, România și Macedonia de Nord (trei echipe aflate în luptă pentru locul doi)
 • Echipe calificate din Nations League în acest moment: Țara Galilor, Austria

 • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,70 este cota pentru „1 solist” la meciul România – Armenia. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT