Hotnews

Atenţionare de furtună, grindină şi vreme rea pentru mai multe judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis mai multe atenţionări de furtună, grindină şi vreme rea, valabilă pentru următoarele ore....
15.06.2015 | 12:08
Atenţionare de furtună, grindină şi vreme rea pentru mai multe judeţe
ADVERTISEMENT

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis mai multe atenţionări de furtună, grindină şi vreme rea, valabilă pentru următoarele ore.

Între orele 11:30 si 12:30
În jumătatea de sud-est a judeţului Dâmboviţa (în arealul delimitat de localităţile Moreni, Comisani, Titu, Brezoaele, Crevedia, Finţa Mare).

ADVERTISEMENT

Se vor semnala : frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni şi intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie. Fenomene asociate: averse de ploaie ce vor depăşi 15 – 20 l/mp.

Între orele : 12:00 si 13:00

Mai ales jumătatea de nord a judeţul Ilfov, (la nord de localităţile Bolintin Vale, Chiajna, Pantelimon, Brăneşti) şi jumătatea de sud a judeţului Prahova (la sud de aliniamentul Breaza, Câmpina, Slănic şi Vălenii de Munte)

ADVERTISEMENT

Se vor semnala : frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni şi intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie. Fenomene asociate: averse de ploaie ce vor depăşi izolat 25 l/mp.

Sursă: www.realitatea.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri