Carousel hot news

Atenţionare meteo: COD GALBEN DE FURTUNI. Vezi zonele afectate şi intervalul

Se schimbă vremea radical pentru o mare parte a ţării. Singurele zone care nu vor fi afectate de intemperiile atmosferice din următoarele 48 de ore vor fi Muntenia, Moldova şi Dobrogea. Pentru...
24.07.2017 | 12:52
Atenţionare meteo: COD GALBEN DE FURTUNI. Vezi zonele afectate şi intervalul

Se schimbă vremea radical pentru o mare parte a ţării. Singurele zone care nu vor fi afectate de intemperiile atmosferice din următoarele 48 de ore vor fi Muntenia, Moldova şi Dobrogea. Pentru perioada 24 iulie, ora 20:00 – 26 iulie, ora 03:00 meteorologii au emis avertisment de cod galben de furtuni, cu o instabilitate accentuată în special pentru primele 24 de ore.

În intervalul menţionat, în toate zonele de munte, precum şi în Banat, Crişana, Oltenia, Maramureş, Transilvania, nord-vestul Moldovei şi vestul Munteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse ce vor avea şi caracter torenţial şi căderi de grindină.

Astfel de fenomene se vor semnala şi în regiunile estice şi sud-estice, dar pe spaţii mai restrânse, îndeosebi în a doua parte a zilei de marţi (25 iulie) şi în prima parte a nopţii de marţi spre miercuri (25/26 iulie).
În cursul zilei de marţi, 25 iulie, în sudul şi estul Munteniei, vestul Dobrogei, sudul şi centrul Moldovei, disconfortul termic va fi ridicat, iar temperaturile maxime se vor situa frecvent între 33 şi 35 de grade.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri