News

Aterizare de urgență pe Aeroportul Timișoara. Unui pasager cu Covid i s-a făcut rău

21.01.2021 | 11:59
Aterizare de urgență pe Aeroportul Timișoara. Unui pasager cu Covid i s-a făcut rău
Potrivit primelor informații, o persoană aflată la bord a acuzat stări de rău și a leșinat. Aceasta și-ar fi pierdut cunoștința pentru câteva momente.În aceste condiţii, piloții au luat decizia să se întoarcă pe cel mai apropiat aeroport, deși aeronava părăsise deja spațiul aerian al României
ADVERTISEMENT

Un avion care a decolat joi de la Bucureşti cu destinaţia Madrid a fost nevoit să execute o aterizare de urgenţă la Timişoara după ce unui pasager infectat cu Covid-19 i s-a făcut rău.

Din primele informații, persoana bolnavă aflată la bord a acuzat stări de rău și a leșinat. Aceasta și-ar fi pierdut cunoștința pentru câteva momente.

ADVERTISEMENT

Date fiind aceste circumstanțe, piloții au luat decizia să se întoarcă pe cel mai apropiat aeroport, deși aeronava părăsise deja spațiul aerian al României.

Aterizare de urgență pe Aeroportul Timișoara. Ce i s-a întâmplat unui pasager cu Covid

O aeronavă a companiei Tarom aflată pe ruta București – Madrid a aterizat de urgenţă la Timişoara după ce unui pasager i s-a făcut rău, anunță Antena 3.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost o femeie de 65 de ani. Ulterior, aceasta a fost testată și s-a constatat că era infectată cu coronavirus. Aceasta participase la o înmormântare.

După aceste incident, piloții au luat decizia să se întoarcă pe cel mai apropiat aeroport, deși aeronava părăsise deja spațiul aerian al României. Cea mai apropiată locaţie era Timişoara, astfel că aeronava a aterizat acolo.

Potrivit sursei citate, confirmarea că persoana de la bord are COVID a venit de la personalul ambulanţei, care a preluat pacientul şi l-a transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu cursa București-Madrid

Cursa la bordul căreia s-a îmbarcat femeia are 183 de pasageri, potrivit unor surse aeroportuare.

Conform procedurilor sanitare din pandemie, aeronava Tarom urmează să fie dezinfectată şi îşi va continua cursa spre Madrid. Autorităţile sanitare locale urmează, la rândul lor, să întreprindă ancheta epidemiologică şi să stabilească dacă femeia a purtat tot timpul mască şi dacă fost în contact cu alţi pasageri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri