Aterizare de urgenţă pe Otopeni, un avion s-a întors din drum

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/07/2016, 21:42
Aterizare de urgenţă pe Otopeni, un avion s-a întors din drum

Un avion al companiei Blue Air care pleca din Bucureşti spre Antalya s-a întors de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Capitală, după 30 de minute de zbor. De vină au fost nişte semnalizări apărute la bordul aeronavei, iar procedura spune foarte clar că imediat ce sunt probleme, chiar şi minore, avionul trebuie să aterizeze. Pasagerii au fost urcaţi într-un alt avion şi vor ajunge în Antalia cu o întârziere de aproximativ o oră.

O cursă charter a companiei Blue Air, care efectua sâmbătă un zbor pe ruta Bucureşti – Antalya, s-a întors după decolare pe aeroportul Henri Coandă din Capitală din cauza unei semnalizări la bordul aeronavei, au declarat reprezentaţi ai companiei Blue Air.

“Un zbor charter care pleca spre Antalya a avut o semnalizare la bord şi conform procedurilor este obligatoriu să se întoarcă şi să verifice. Pasagerii au fost îmbarcaţi într-o altă aeronavă care va decola în cel mai scurt timp”, au precizat sursele citate.

Conform site-ului Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, ora de decolare a cursei Blue Air 0B9361 către Antalya era 16,45.

Sursă: www.romaniatv.net

Închide ×