Fotbal intern

Aterizează în Paradis! Dan Petrescu și CFR Cluj, condiții de lux pe malul Mediteranei. 3500 de euro camera pe noapte!

08.01.2020 | 21:27
Aterizeaza in Paradis Dan Petrescu si CFR Cluj conditii de lux pe malul Mediteranei 3500 de euro camera pe noapte
ADVERTISEMENT

CFR Cluj aterizează în Paradis pe 11 ianuarie. Campionii își vor muta cartierul general la Oliva Nova, o locație de lux de pe malul spaniol al Mediteranei, aproape de orașele Alicante și Valencia.

CFR Cluj, condiţii de lux în cantonamentul din Spania

Oliva Nova Golf and Resort este locul care le va fi casă celor de la CFR între 11 și 26 ianuarie. Trupa lui Dan Petrescu se va bucura aici de cele mai bune condiții de recuperare, având o sală de forță și centru SPA de ultima generație.

ADVERTISEMENT

Și atenție! O cameră pe noapte pe booking în această perioadă pentru două persoane depășește 3500 de euro, semn că clujenii nu se uită la bani când este vorba despre confort.

CFR Cluj a ales să fie departe în Spania de rivalii de la FCSB. Între cele două formații este o distanță de 575 de kilometri, semn că cele două nu se vor spiona prea mult în cantonament.

ADVERTISEMENT

De altfel, Dan Petrescu e cunoscut drept un fanatic al “secretomaniei” când vine vorba despre antrenamentele echipei sale, el închizând şi meciurile amicale pentru presă!

Programul clujenilor la Oliva Nova 11-26 ianuarie

  • 16 ianuarie CFR Cluj – Floridsdorfer (liga secundă austriacă)
    20 ianuarie CFR Cluj – Ferencvaros (campioana și liderul la zi din Ungaria)
    22 ianuarie CFR Cluj – ȚSKA Moscova (locul 4 din Rusia)
    24 ianuarie CFR Cluj – Emelec (14 titluri interne în Ecuador)
    25 ianuarie CFR Cluj – Arminia Bielefeld
ADVERTISEMENT

Campioana se pregătește pentru că va începe în forță Casa Pariurilor Liga 1. În primul lor meci oficial din 2020, vine FCSB în Gruia, pe 2 februarie.

CFR Cluj se pregătește și pentru marile meciuri din primăvara europeană cu Sevilla, care vor avea loc pe 20 si 27 februarie.

ADVERTISEMENT

Clujenii vor fi supervizaţi în Spania de selecţionerul Mirel Rădoi, acesta urmând să asiste la cel puţin un amical al formaţiei lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT
Tags: