Fotbal intern

Athanasios Papazoglou, totul despre transferul la Dinamo! „Pe Rednic nu-l cunosc. Altcineva m-a convins să vin”

31.01.2019 | 10:54
Athanasios Papazoglou totul despre transferul la Dinamo Pe Rednic nul cunosc Altcineva ma convins sa vin

Noul atacant al dinamoviștilor, Athanasios Papazoglou a oferit prima declarație în calitate de jucător al câinilor. Grecul a spus totul despre transferul anunțat, în premieră de FANATIK, la gruparea din Ștefan cel Mare și a precizat că un jucător român a fost cel care l-a convins să semneze. Gabi Tamaș a jucat alături de atacant la Hapoel Haifa și tot el a fost cel care a făcut lobby pe lângă grec.

„Tamaș mi-a spus numai lucruri bune despre Dinamo, că are cei mai buni fani, dar și o istorie impresionantă. Nu îl cunosc personal pe Mircea Rednic, dar știu din Belgia că era un antrenor foarte apreciat și tot Gabi Tamaș mi-a vorbit foarte multe lucruri bune despre metodele sale de pregătire și despre cum motivează jucătorii”, a declarat Athanasios Papazoglou pentru doardinamo.ro.

Athanasios Papazoglou, totul despre transferul la Dinamo! Athanasios
Athanasios Papazoglou a făcut deja vizita medicală la INMS

Athanasios Papazoglou, totul despre transferul la Dinamo!

Athanasios Papazoglou a făcut deja vizita medicală la INMS și a semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu Dinamo. Atacantul de 30 de ani a prins 12 meciuri în tricoul israelienilor de la Hapoel Haifa și o așteaptă acum în România pe soția lui alături de copil. „Sunt mândru de soția mea, a fost Miss Grecia în 2012, ea va veni alături de mine în România cu băiețelul nostru de doi ani”, a mai spus Athanasios Papazoglou.

Papazoglou a semnat vara trecută cu Hapoel Haifa. A jucat de 7 ori în campionat, 4 meciuri în cupele europene și unul în Cupa Israelului. Grecul a și înscris un gol în Europa League, dar adaptarea sa cu fotbalul din Israel nu a decurs conform planului, acesta fiind principalul motiv pentru care a și dorit să semneze cu echipa lui Mircea Rednic. Athanasios Papazoglou a mai evoluat în carieră la PAOK, Aris, OFI Creta și Olimpiakos.

  • 3 prezențe are Athanasios Papazoglou în echipa națională a Greciei