Fotbal intern

Athanasios Papazoglou, transferat oficial la un club din Liga 1 după ce a reziliat cu Dinamo. FANATIK confirmat!

18.07.2019 | 13:20
Athanasios Papazoglou transferat oficial la un club din Liga 1 dupa ce a reziliat cu Dinamo FANATIK confirmat

Athanasios Papazoglou, 31 de ani, grecul din atacul lui Dinamo, nu intră în vederile noului antrenor al „câinilor”, Eugen Neagoe, pentru sezonul următor.


UPDATE, 18 IULIE, ORA 13:15. Fostul atacant al lui Dinamo a semnat în această după-amiază cu FC Voluntari, aşa cum FANATIK a anunţat săptămâna trecută!

athanasios papazoglou
Athanasios Papazoglou a fost asistat la negocierile cu Voluntari de Luana Rednic, iar la final a pozat cu tricoul noii echipe și Florin Cernat, managerul sportiv al ilfovenilor. Foto: FC Voluntari

UPDATE, 10 IULIE, ORA 14:30. Dinamo a anunțat printr-un comunicat de presă că a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Papazoglou. În acest moment, grecul va decide dacă va accepta sau nu oferta Voluntariului.


În ultimele zile, „Papa” s-a antrenat la Săftica, alături de ceilalți jucători care au fost anunțați că trebuie să plece de la Dinamo. Pentru grec a apărut o variantă foarte interesantă de a rămâne în Liga 1, purtând negocieri cu FC Voluntari.

Athanasios Papazoglou, ofertă de la FC Voluntari. Ilfovenii îi oferă 6.000 de euro pe lună

FANATIK a aflat că mutarea lui Athanasios Papazaglou la Voluntari este aproape de a se realiza, pentru că sunt șanse mari ca părțile să se înțeleagă și la partea financiară. Voluntariul i-a oferit 6.000 de euro lunar plus bonusuri, grecul având la Dinamo un angajament de 8.000 de euro pe lună.

Se mai negociază zilele acestea, dar atacantul pare decis să se mute la Voluntari. Cu bonusurile pe care i le oferă echipa lui Cristiano Bergodi, Papazoglou se apropie ca și câștiguri de ceea ce încasează acum la Dinamo. Plus șansa foarte mare de a juca titular, mai ales că Voluntariul s-a despărțit de Tudorie, iar „Papa” e privit ca o variantă foarte bună.

sorescu papazoglou
Deian Sorescu si Athanasios Papazoglou în meciul de fotbal dintre Dinamo București și FC Botoșani, contând pentru playout-ul Ligii 1. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

De ce l-a trecut Florin Prunea pe lista de transferuri pe Papazoglou

Imediat după numirea lui Eugen Neagoe ca succesor al lui Mircea Rednic la Dinamo, Papazoglou era printre jucătorii cu care staff-ul dorea să continue colaborarea și în sezonul următor. S-a întâmplat însă o fază care l-a făcut pe președintele Florin Prunea să-l anunțe pe grec că trebuie să-și caute echipă.

La Papazoglou este și o problemă a clubului cu el. A vorbit urât de Dinamo! Am încercat să transferăm doi jucători din Grecia și, în momentul în care negociam cu ei, Papazoglou a vorbit urât de Dinamo. «Nu aveți ce căuta acolo! La Dinamo e urât!» le-a spus el. Lucrurile sunt clare, fiecare să meargă pe drumul lui”, a spus președintele lui Dinamo pentru Radio Dinamo.

  • 500.000 de euro este cota actuală a lui Athanasios Papazoglou, care a semnat cu Dinamo pe 31 ianuarie 2019
  • 4 goluri a înscris atacantul grec pentru „câini” în cele 14 meciuri jucate în sezonul de primăvară