Fotbal international

Athletic Bilbao-FC Barcelona 0-0 în La Liga. Pas greșit pentru catalani și Real Madrid e la 6 puncte

10.02.2019 | 23:35
Athletic BilbaoFC Barcelona 00 in La Liga Pas gresit pentru catalani si Real Madrid e la 6 puncte

Partida Athletic Bilbao – FC Barcelona s-a disputat în etapa a 23-a din La Liga. Catalanii au pierdut două puncte importante după un meci în care bascii au făcut un joc solid și au pus mari probleme trupei lui Ernesto Valverde. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


FINAL DE MECI. Bilbao și Barcelona au terminat la egalitate, scor 0-0. Catalanii au în acest moment 6 puncte peste rivala Real Madrid și lupta la titlu pare redeschisă.

Min. 1 – Start de meci.

UPDATE, ora 20:51 / S-au anunțat echipele de start.


În clasamentul din La Ligadupă derby de Madrid FC Barcelona e pe primul loc, cu 50 de puncte, dar oamenii lui Santiago Solari aleargă din ce în ce mai tare și mai hotărât, fiind acum pe locul 2, după o serie de cinci succese consecutiv. Bascii se află pe locul 13, cu 26 de puncte, dar asta nu înseamnă mare lucru, în condițiile în care primul loc retrogradabil, locul 18, Rayo Vallecano, are doar cu trei puncte mai puțin. Deci și pentru ei un eșec ar îngreuna situația în viitor.

Athletic Bilbao – FC Barcelona Live Stream Online

Meciul Athletic Bilbao – FC Barcelona se joacă duminică, 10 februarie, de la ora 21:45, în modernizata Catedrală San Mames, cum i se spune stadionului din Bilbao și contează pentru etapa cu numărul 23 din La Liga. Această partidă va fi televizată în România atât de Digi Sport, cât și de Telekom Sport. Mai aveți, dacă nu puteți vedea meciul pe micul ecran, posibilitatea de a intra pe site-ul FANATIK.RO și a urmări ce se întâmplă la Bilbao în format LIVE VIDEO.

Athletic Bilbao - FC Barcelona. Catalanii au avut mereu parte de meciuri grele la Bilbao
Athletic Bilbao – FC Barcelona. Catalanii au avut mereu parte de meciuri grele la Bilbao

Pentru deplasarea din Țara Bascilor Ernesto Valverde nu poate conta pe serviciile lui Samuel Umtiti, Jesper Cillessen, Rafinha și, recent. mijlocașul brazilian Arthur, precum nici pe cele ale titularului benzii stângi în apărare, Jordi Alba, suspendat. Și Bilbao are trei pierderi grele: Lekue și, mai ales, Aduriz, accidentați și Anders Capa, suspendat. Foarte probabil va intra Messi din primul minut, lângă Suarez și Coutinho (Dembele va fi pe bancă), iar la mijloc Arturo Vidal pentru Arthur.

Messi nu a pierdut niciodată cu Bilbao

Iar pe postul de fundaș stânga Semedo, care îi va lăsa locul pe dreapta lui Sergi Roberto. Interesant este că Messi, din cele 23 de partide de campionat jucate cu Bilbao nu a pierdut niciodată: 18 victorii și 5 egaluri. Cota la pariuri merită încercată pe Barca. Are 1,70 la victorie, 1,55 la pauză sau final 2. Bascii au 5,20, iar egalul 3,70.