News

Atingeri fierbinţi la plajă! Lora arată tot!

Lora este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi, iar imaginile din acest articol dovedesc faptul că și ea știe cât de bine arată. Lăsăm fotografiile să vorbească de la sine.
21.07.2014 | 13:12
Atingeri fierbinti la plaja Lora arata tot

Cântăreaţa profită la maximum de timpul liber, pe care îl are între concerte! Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când Lora a evadat pe litoralul Mării Negre, hotărâtă să se relaxeze şi să se distreze pe cinste.Lora nu duce lipsă de cântări şi rare sunt zilele în care are program de voie. Şi cum vara este în toi, vedeta a decis să dea o fugă pe litoral, mulţumindu-se cu doar trei zile de plajă.

Lora 1

Ce mai contează că vremea este capricioasă atunci când ai prietenii alături? Frumoasa blondă şi-a scos prietenele la plajă, au închiriat paturi pentru a avea cele mai bune condiţii de stat la soare, au avut la dispoziţie umbreluţe şi s-au răcorit cu cocktailuri reci de la bar. Cum are un corp de invidiat şi un posterior bombat, ca de braziliancă, Lora îşi permite să poarte orice fel de costum de baie. A preferat unul cât mai decupat, care îi scotea în evidenţă formele de invidiat cu care a înzestrat-o mama natură. Ce-i drept, artista este cumpătată la capitolul alimentaţie, iar când vine vorba de sport, nu se dă înlături de la exerciţii la sală sau de la multe bazine de înotat. Cum este firesc, are un trup de zeiţă şi se mândreşte cu el.

Vezi VIDEO AICI!

Orice mişcare a ei pe plajă nu a putut trece neobservată de reprezentanţii sexului tare. Şi la cum arată, e şi greu să nu te uiţi! Formele ei naturale sută la sută au fost admirate îndeaproape de bărbaţii aflaţi în preajmă. Imaginaţia acestora a fost pusă la grea încercare în momentul în care Lora şi-a atins, în treacăt, posteriorul bombat! Mişcarea a fost una naturală, dar ce-i drept senzuală, aşa că specatatorii au savurat din plin momentul. Ghinionul lor a fost că artista s-a retras în camera de hotel mai devreme decât şi-ar fi dorit ei, însă au urmărit-o încântaţi până când a dispărut din raza lor vizuală.

Sursă: www.spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!