Life

Atingeri nepotrivite la Puterea dragostei? Marinescu, acuzații grave din partea lui George

06.11.2020 | 11:25
Atingeri nepotrivite la Puterea dragostei Marinescu acuzatii grave din partea lui George
ADVERTISEMENT

Gelozia domnește la Puterea dragostei, unde George l-a acuzat pe Marinescu de faptul că s-a dat la iubita lui, Mădălina, pe care a atins-o într-un mod dubios.

Conflictul dintre Marinescu și George a început de câteva zile, căci brunetul i-a reproșat fostului iubit al Andreei că face acuzații nefondate la adresa anumitor concurenți, atunci fiind vorba despre Mariana.

ADVERTISEMENT

Marinescu a spus despre fată că a rămas fără permis de conducere pentru că a condus beată, fără să aducă o probă în schimb.

Marinescu de la Puterea dragostei, acuzat că a atins-o într-un mod nepotrivit pe Mădălina

Discuțiile au escaldat și mai mult, iar George se pare că a pus ochii pe Marinescu și îl altoiește de fiecare dată când are ocazia.

ADVERTISEMENT

Dacă până acum cearta a pornit de la părerile fiecăruia, de data aceasta se pare că Marinescu a întrecut orice măsură în ochii lui George.

Acesta a fost destul de nemulțumit de felul în care a atins-o pe Mădălina și i-a cerut explicații, în timp ce Marinescu se făcea că plouă și îl lua peste picior.

ADVERTISEMENT

„Ce-ai văzut tu acolo? Zi-mi exact ce ai văzut”, l-a întrebat Marinescu pe George de la Puterea dragostei, referindu-se la imaginile cu el și Mădălina.

George: „Ești un bărbat slab”

„Stăteai în mijlocul lor și parcă ai pus mâna, așa, pe amândouă. De unde și până unde îți permiți tu să faci lucrul ăsta?”, a fost răspunsul vehement al lui George, punându-i o întrebare ușor amenințătoare.

ADVERTISEMENT

„De când până când îți permiți să pui mâna pe iubita mea?”, a continuat George, insistând să primească un răspuns convingător din partea lui Marinescu.

„Nu am pus mâna, că nu-mi place de ea”, a răspuns blondinul. George nu s-a lăsat și i-a făcut o descriere destul de dură.

„Pentru mine ești în continuare un bărbat slab, că preferi să ai alte discuții în loc să le ai în preajma mea ca să pot să mă apăr”, a fost verdictul dat de George concurentului de la Puterea dragostei.

George a sugerat că Marinescu nu e capabil să ducă o bătălie verbală cu el, insinuând astfel că este un laș.

 

ADVERTISEMENT