Fotbal international

Atletico – Marseille, finală de vis! Francezii, calificare în minutul 116

Atletico  Marseille finala de vis Francezii calificare in minutul 116

Atletico Madrid – Arsenal, Salzburg – Marseille LIVE STREAM Europa League.  Atletico Madrid şi Olympique Marseille se vor duela în ultimul din Europa League. Formaţia franceză a obţinut calificarea în urma unui gol marcat în minutul 116 al partidei cu Salzburg. Atletico Madrid a atins a 11-a finală în cupele europene în urma victoriei cu 1-0 pe Wanda Metropolitano împotriva lui Arsenal.


UPDATE, ora 00:30: Olympique Marseille a marcat în minutul 116, prin Rolando, cel care a marcat în urma unui corner acordat greşit de arbitrul partidei


UPDATE, ora 00:00: Atletico Madrid a câştigat returul cu Arsenal, 1-0, fiind prima finalistă din Europa League. Salzburg a câştigat cu 2-0 partida cu Marseille, în timp regulamentar, iar partida urmează să se decidă în prelungiri sau loviturile de departajare.


UPDATE, ora 23:30: Salzburg o conduce cu 2-o pe Olympique Marseille la mijlocul reprizei secunde şi speră la o calificare miraculoasă în finala Europa League.


UPDATE, ora 21:40/ Avem echipele de start la cele două partide:

Echipele de start în Atletico Madrid – Arsenal

Atletico MadridOblak – Thomas, Gimenez, Godin, Lucas Hernandez – Koke, Saul, Gabi – Griezmann, Diego Costa

Arsenal: Ospina – Bellerin, Koscielny, Mustafi, Monreal – Ramsey, Wilshere, Xhaka – Ozil, Lacazette – Welbeck

Echipele de start în Salzburg – Marseille

SalzburgWalke – Lainer, Ramalho, Caleta-Car, Ulmer – Haidara, Samassekou, Berisha – Schlager – Gulbrandsen, Dabbur

Marseille: Pele – Sarr, Rami, Gustavo, Amavi – Sanson, Lopez; Thauvin, Payet, Ocampos – Germain


UPDATE, ora 20:45/ Arsenal este echipa cu cele mai multe victorii, goluri marcate şi şuturi trimise spre poartă în această ediţie de Europa League. Formaţia pregătită de Arsene Wenger a marcat de 30 de ori şi a obţinut 8 victorii în urma a 186 de şuturi expediate.


UPDATE 19:40 / O fostă legendă a “tunarilor” crede că Arsenal o va elimina pe Atletico Madrid grație golului înscris în deplasare. Robert Pires spune că meciul se va termina 2-2. “Atletico este favorită să câștige Europa League. Este o echipă bună care a mai câștigat trofeul, are fotbaliști care au jucat în Champions League. Arsenal trebuia să mai marcheze în meciul tur. Jucătorii au ratat mult și vor avea probleme în retur. Eu cred totuși că Arsenal va trece de Atletico și va câștiga Europa League. Cred că va fi 2-2 și Arsenal va merge mai departe”, a spus Pires.


UPDATE 18.15 / Tehnicianul Arsene Wenger l-a elogiat pe Simeone la conferința de presă și a subliniat pericolul reprezentat de Diego Costa. “Simeone nu este un antrenor tânăr, are multă experiență. A câștigat mult, inclusiv înainte să ajungă în Spania. Misiunea mea este să uit acest lucru și să mă gândesc la ce are de făcut echipa mea. (…) Istoria recentă ne-a demonstrat că Diego Costa este un jucător care poate să facă diferența. A făcut-o în Anglia, unde a marcat goluri și a câștigat mult. Treaba noastră este să îl incomodăm, să îl facem să joace prost și să stea foarte puțin în terenul nostru”, a declarat francezul.


UPDATE 16.45 / Au fost anunțate echipele probabile pentru duelul dintre Atletico Madrid și Arsenal Londra.

Atletico Madrid: Oblak – Thomas, Gimenez, Godin, Lucas – Saul, Gabi, Koke, Vitolo – Griezmann, Diego Costa.

Arsenal: Ospina – Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal – Xhaka, Ramsey, Wilshere – Ozil, Mkhitaryan, Lacazette.


UPDATE, ora 13:05 / Managerul lui Arsenal, Arsene Wenger, se va afla la meciul cu numărul 250 ca antrenor în cupele europene. Francezul a stat pe banca tehnică la 202 partide în Champions League, 29 în Europa League și 18 în Cupa Cupelor. Wenger este al doilea cel mai titrat tehnician din cupele europene, după fostul manager de l Manchester United, Alex Ferguson, care are 269 de prezențe.


Atletico Madrid – Arsenal, Salzburg – Marseille LIVE STREAM Europa League. Atletico Madrid a suferit mult în meciul tur din Anglia. Vrsaljko a fost eliminat după numai 10 minute de joc pentru două cartonaşe galbene şi Atletico a fost la un pas să piardă meciul. Arsenal a deschis scorul în minutul 65 prin Lacazette, iar madrilenii au avut emoţii până spre final, când Griezmann a adus egalarea în minutul 82. În returul semifinalei, Atletico nu se poate baza pe Vrsaljko, suspendat şi pe Juanfran, accidentat. De cealaltă parte, la Arsenal nu vor juca Elneny şi Cazorla, ambii accidentaţi.

Atletico Madrid – Arsenal, Salzburg – Marseille LIVE STREAM Europa League. Lyonul aşteaptă finalistele

Atletico Madrid – Arsenal, Salzburg – Marseille LIVE STREAM Europa League. În cel de-al doilea meci din semifinalele Europa League, Marseille se deplasează în Austria pentru a da piept cu Salzburg. Francezii se află la adăpostul unui 2-0 obţinut acasă, însă austriecii au demonstrat în repetate rânduri că pot produce surprize. Golurile din meciul tur au fost marcate de Thauvin (15) şi N’Jie (63). Pentru retur, francezii nu se pot baza pe Mandanda şi Sakai, ambii accidentaţi.

Atletico Madrid – Arsenal, Salzburg – Marseille LIVE STREAM Europa League. Favorite pentru accederea în finală sunt Atletico Madrid şi Marseille. Dacă francezii vor păstra avantajul luat în tur, ar putea beneficia de avantajul terenului propriu în finală. În acest an, meciul decisiv pentru trofeu se va juca la Lyon, în Franţa. În acelaşi timp, statisticile arată că Atletico nu a primit gol în ultimele 8 meciuri de Europa League pe teren propriu. Dacă vor păstra trendul, se vor putea mulţumi şi cu o remiză albă la Madrid.