Fotbal international

Video. Griezmann, eurogol cu AS Roma! Italienii rămân favoriţi la optimi

Atletico Madrid câştigă cu 2-0 meciul împotriva lui AS Roma. Griezmann a dat un eurogol, dar italienii au prima şansă de calificare în primăvară. Trebuie să învingă Qarabag.
22.11.2017 | 16:00
Video Griezmann eurogol cu AS Roma Italienii raman favoriti la optimi
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECI! Atletico Madrid câştigă cu 2-0 meciul cu AS Roma şi mai are o speranţă de calificare. Italienii rămân favoriţi să meargă în primăvară, trebuie doar să învingă Qarabag pe Stadio Olimpico. 

Min. 86: GOOOOOOL Atletico! Kevin Gameiro dublează avantajul madrilenilor, care vor câştiga acest meci  VEZI VIDEO

ADVERTISEMENT

Min. 69: GOOOOOL Atletico! Griezmann înscrie din foarfecă şi păstrează şanse pentru Atletico VEZI VIDEO

PAUZĂ! Atletico Madrid a avut un gol anulat în prima parte. Primele 45 de minute au fost destul de sărace în ocazii. Spaniolii nu mai au nimic de pierdut 

ADVERTISEMENT

START DE MECI

VEZI LIVE VIDEO MECIUL ONLINE

UPDATE, ora 21:12 / Atletico Madrid, semifinalista ediţiei trecute şi finalista din 2016 şi 2014, este aproape de a fi eliminată din faza grupelor. Echipa lui Simeone trebuie să câştige tot până la final şi să spere ca Roma să se încurce în ultima etapă 


Atletico Madrid – AS Roma LIVE STREAM Champions League.  Meci cu spatele la zid pentru echipa lui Diego Simeone, de două ori marea ghinionistă a finalelor de Champions League în ultimii ani, pierdute în faţa concitadinilor de la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Atletico a ajuns în această situaţie disperată ca urmare a faptului că nu a fost în stare în două meciuri cu azerii de la Qarabag să obţină decât egaluri, ceea ce înseamnă un minus de patru puncte din planificarea uzuală, suficiente pentru a o scoate din lupta pentru primele două poziţii. (Vezi aici clasamentul grupei B)

Atletico Madrid – AS Roma LIVE STREAM Champions League.  Nici măcar o victorie în faţa Romei, pe care a dominat-o cum rar se poate vedea pentru o echipă în deplasare pe terenul altei formaţii de top, dar fără a reuşi să îl învingă pe cel mai bun om de pe teren, portarul Alisson, nu poate schimba mult situaţia în favoarea echipei lui Diego Simeone. Chelsea are toate şansele să ia punctele suficiente pentru a fi calificată matematic în Azerbaidjan în această etapă, iar Romei îi e de ajuns să bată în ultima etapă, pe Olimpico, acceaşi echipă care a încurcat doar trupa din Madrid.

ADVERTISEMENT

Atletico Madrid – AS Roma LIVE STREAM Champions League. În plus, los colchoneros au pierdut acasă, în ultimul minut, cu Chelsea şi se află în situaţia rar întâlnită în istoria clubului, ca după primele patru partide să nu fi obţinut nici o victorie! Cu totul altfel stau lucrurile în privinţa Romei. Echipa lui Eusebio di Francesco se poate califica dacă nu pierde la Madrid sau dacă bate acasă pe Qarabag în ultima rundă, în decembrie, deci practic stă la mâna ei.

Atletico Madrid – AS Roma LIVE STREAM Champions League.  Tocmai pentru că Roma vizează încă de pe acum certitudinea primăvării europene belgianul Nainggolan va intra pe teren, la fel cum a făcut-o şi în ultima etapă, în derby, cu Lazio, când a şi marcat un gol frumos, refăcut doar în proporţie de 70 la sută. A jucat cu infiltraţii în derby şi la fel o va face şi la Madrid, pentru că vrea să nu se mai aştepte 

ADVERTISEMENT
Tags: