Sport

Nebunie totală în Grupa B, în lupta pentru locul 2! Cum s-a calificat Atletico Madrid în optimile Ligii Campionilor, după ce în minutul 54 era eliminată din Europa

Lupta pentru locul 2, în Grupa B din Liga Campionilor, a fost la baionetă şi a oferit o adevărată nebunie. Atletico Madrid s-a calificat în optimi, după ce în minutul 54 era eliminată din Europa.
08.12.2021 | 00:18
Nebunie totala in Grupa B in lupta pentru locul 2 Cum sa calificat Atletico Madrid in optimile Ligii Campionilor dupa ce in minutul 54 era eliminata din Europa
Grupa B a oferit o luptă nebună pentru locul 2
ADVERTISEMENT

Ultima etapă din Grupa B a oferit o luptă în trei pentru locul 2, care duce în optimile de finală ale Ligii Campionilor. FC Porto, AC Milan şi Atletico Madrid s-au duelat pentru biletul în primăvara europeană din Champions League, iar câştig de cauză au avut spaniolii, după un scenariu de film.

Filmul calificării lui Atletico Madrid în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Era ultima în Grupa B

Minutul 1: La startul celor două meciuri din Grupa B, FC Porto ocupa locul 2, AC Milan era pe 3, în timp ce Atletico Madrid părăsea Europa de pe ultima poziţie.

ADVERTISEMENT

Minutul 13: Luis Suarez ieşea în lacrimi, accidentat, de pe teren, iar misiunea lui Atletico Madrid, la Porto, devena şi mai grea.

Minutul 29: Fikayo Tomori deschidea scorul în AC Milan – Liverpool, moment în care italienii urcau pe locul 2 şi FC Porto cobora pe poziţia a 3-a.

ADVERTISEMENT

Minutul 36: Mohamed Salah egala pe “San Siro”, iar fanii lui AC Milan erau reduşi la tăcere. FC Porto urca pe 2, în timp ce milanezii coborau pe locul care ducea în barajul pentru calificarea în optimile de finală din Europa League.

La pauză, FC Porto era în optimile Ligii Campionilor. 10 minute mai târziu, Atletico urca pe 2

Pauză: FC Porto ocupa locul 2, AC Milan era pe 3 şi Atletico Madrid pe ultima poziţie, out din Europa.

ADVERTISEMENT

Minutul 55: Antoine Griezmann îl învinge pe Diogo Costa şi clasamentul din Grupa B o lua razna. Atletico Madrid, echipa cu cele mai mici şanse în acel moment, urca de pe ultimul loc până pe 2, FC Porto cobora pe 3, iar AC Milan ajungea ultima, eliminată din Europa.

Minutul 55: În acelaşi timp în care Griezmann marca, Divock Origi o aducea în avantaj pe Liverpool, la Milano, însă clasamentul nu suferea alte schimbări.

ADVERTISEMENT

Minutul 67: Yannick Carrasco a fost eliminat, după ce îl loveşte cu cotul în faţa pe unul dintre adversari. Atletico Madrid era în 10 oameni şi tremura pentru calificare.

Minutul 70: Nebunia a cotinuat la Porto, Wendell vede, la rândul lui, cartonaşul roşu şi este restabilită egalitate pe teren.

Minutul 90: Angel Correa ducea scorul la 2-0 pentru Atletico Madrid, moment în care soarta calificării era decisă în Grupa B.

Minutul 90+2: Rodrigo de Paul marca al treilea gol al madrilenilor, ca după alte patru minute, din penalty, Segio Oliveira să înscrie pentru FC Porto.

Atletico Madrid merge în optimile de finală ale Ligii Campionilor, unde îşi va afla adversarul pe 13 decembrie. FC Porto a ajuns în barajul pentru calificarea în optimile Europa League, în timp ce AC Milan a fost eliminată din Europa.

ADVERTISEMENT