Carousel hot news

Griezmann, ca şi plecat de la Atletico! Simeone a început să îi caute înlocuitor! Ce nume are pe listă!

Atletico Madrid se va despărţi, mai mult ca sigur, dacă nu în această iarnă, atunci la final de sezon, de unul dintre oamenii cheie, francezul Antoine Griezmann. Acesta este dorit chiar în...
Autor: Sorin Dumitrescu | 28.10.2017 | 21:52
Griezmann, ca şi plecat de la Atletico! Simeone a început să îi caute înlocuitor! Ce nume are pe listă!

Atletico Madrid se va despărţi, mai mult ca sigur, dacă nu în această iarnă, atunci la final de sezon, de unul dintre oamenii cheie, francezul Antoine Griezmann. Acesta este dorit chiar în Spania de către cele două mari forţe din Primera, Real Madrid şi FC Barcelona, dar la fel de mult şi Jose Mourinho este interesat de serviciile sale.

În aceste condiţii este clar că Diego Simeone trebuie să găsească soluţii pentru ca plecarea lui Griezmann să nu afecteze atât de mult. Ştie că va putea conta chiar din ianuarie pe forţa unui buldozer ca Diego Costa, revenit după perioada Chelsea, însă are nevoie de un om pe profilul francezului, care să poată fi şi servant de calitate şi finalizator.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Va schimba Simeone sistemul tactic la Atletico Madrid?

Pe lista tehnicianului argentinian figurează trei nume, dar două dintre acestea, fie şi în cazul în care unul va ajunge la Atletico, obligă la schimbarea sistemului tactic. Simeone joacă mereu cu un vârf şi e greu de crezut că şi-ar schimba brusc ideile tactice. Singurul dintre cei trei care ar putea juca mai retras, nu în gura porţii, ar fi jucătorul lui Napoli, Lorenzo Insigne.

Însă ceilalţi doi aflaţi pe lista sa sunt oameni de gol sută la sută, care nu pot fi mutaţi pe nici o laterală a terenului. Este vorba de puternicul uruguayan de la PSG, Edinson Cavani, Simeone sperând să poată profita de neînţelegerile acestuia cu Neymar şi de compatriotul antrenorului rojiblancos, Mauro Icardi, cel care marchează pe bandă rulantă la Inter. Nici unul din ei nu ar putea juca decât vârf, situaţie în care ar intra în concurenţă cu Diego Costa.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!